На Волині фірма, яка торгує нафтопродуктами, за крок до банкрутства

На Волині фірма, яка торгує нафтопродуктами, за крок до банкрутства
Господарський суд Волинської області розглядає справу про банкрутство ТзОВ «Юнмарк».

Так, сьогодні у зал судового засідання з’явився ліквідатор досудового банкрутства, який повідомив, що керівником боржника було прийнято рішення про ліквідацію ТзОВ «Юнмарк», яке займалося торгівлею нафтопродуктів, - пише Під прицілом.

Проте, в ході проведення ліквідації виявилося, що вартості майна все ж недостатньо для задоволення вимог двох кредиторів.

Ще в січні керівництво ТзОВ «Юнмарк» було прийнято рішення про припинення зазначеної юридичної особи шляхом її ліквідації.

Відтак, розуміючи, що на рахунку товариства «Юнмарк» знаходиться 2 тисячі гривень, а заборгованість сягає понад 41 мільйон гривень - боржник вирішив самоліквідуватися та визнати себе банкрутом, аби уникнути збільшення суми боргу.

«Збанкрутували через свою діяльність і через невміння вести справу», - розводить руками єдиний учасник товариства «Юнмарк».

Відомо, що кредиторська заборгованість товариства "Юнмарк" становить 41,9 мільйон гривень, а вартість майна (усіх активів) товариства складає лише 2 694,72 гривні, що й становить розмір залишку коштів на банківському рахунку товариства.

Що ж до кредиторських вимог, то наразі до боржника звернулося лише дніпропетровське ТзОВ «Ріаліз Ойл», яке висунуло свої вимоги, що становлять понад 54 тисячі гривень. Другий же кредитор, якому товариство заборгувало 41,899 999 гривень, хоч і був повідомлений, що товариство збанкрутувало - своїх вимог не подає,

Тож, господарський суд вирішив визнати ТзОВ «Юнмарк» банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оборотуки зробили - грошы заробили - ы хватить.
Відповісти
Останні новини
На Волині фірма, яка торгує нафтопродуктами, за крок до банкрутства
06 червень, 2013, 14:24