У Луцьку «контррозвідника» СБУ зловили на хабарі у декілька тисяч доларів. ФОТО

У Луцьку «контррозвідника» СБУ зловили на хабарі у декілька тисяч доларів. ФОТО
У Луцьку слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5 тисяч доларів США затримали громадянина України, який представлявся працівником контррозвідки СБУ.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, «винагорода» у сумі 5 тисяч доларів призначалася за сприяння у працевлаштуванні в структурний підрозділ Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Наразі тривають обшуки за місцем проживання затриманого та інших причетних осіб. Також слідство встановлює факт приналежності фігуранта до підрозділів контррозвідки Служби безпеки України та можливої причетності працівників Управління СБУ у Волинській області до вчинення злочину.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України. Оперативний супровід - Головне управління внутрішньої безпеки СБУ.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це легальний злочинний "дах".
Відповісти
щось задешево правив. вироджується служба
Відповісти
Там абсолютна більшість прийнята на службу за хабарі. Саме тому в Криму практично все територіальне управління перейшло в ФСБ. А туди брали не з Марсу, і навчались і відбирали їх ті самі люди що відбирали в Луцьк, Київ, Донецьк і.т.п. І нікого після того не звільнили, всі ґаврікі на посадах залишились.
Відповісти
Саме існування обласних управлінь СБУ то є совковий атавізм. Раніш ті контрозвідники шили справи дисидентам, а як їх не було, придумували їх, а зараз лізуть вюди що можна подоїти, Реальні небезпеки, вони або порщолкують, або перші як в Криму, Луганську або Донецьку перебігають на сторону супротивника як срАльфівець Ходаковський і Ко. А воювати женуть потім вчорашнього продавця плитки з "Епіцентру" чи таксиста-тракториста якого по мобілізації виловлять. Зате серед СБУшників всі учасники бойових дій.
Відповісти
кожного четверга підійдіть до сбу на перемоги подивіться на атомобілі якими приїжають на збіговисько охвіцери області, які там іномарки будете в шоці. тому в них корупції НЕТ.
Відповісти
Я думаю, що продавець "щастя" діючий ахфіцер і буде звільнений (як зазвичай) заднім числом. Кантора згнила.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «контррозвідника» СБУ зловили на хабарі у декілька тисяч доларів. ФОТО
06 лютий, 2020, 20:05