У Верховній Раді ‒ бійка. ФОТО. ВІДЕО

У Верховній Раді ‒ бійка. ФОТО. ВІДЕО
Вечірнє засідання ВРУ розпочалося бійкою.

Після кількох хвилин роботи Володимир Рибак закрив засідання, - повідомляє парламентський кореспондент Наталка Пахайчук.

Опозиція перешкоджала «регіоналам», які голосували за 2-3-х депутатів, що було дуже добре видно з ложі преси. Однак, непорозуміння між політиками розпочалися ще з самого ранку – Раду заблокували через те, що Президент не прийшов до Парламенту.

Опозиціонери склали книги з посланням Януковича на трибуні і попросили перерву. Консультації і блокування роботи ВРУ тривали весь день.

Врешті-решт Рибак розпочав засідання, але з місця для гостей, бо президія була заблокована. Опозиціонери створили кілька «точок», де зав’язалися бійки. Одна з них – в центрі залу, на чолі з Яценюком, неподалік від місця нардепа з Волині Катерини Ващук.




Остання була змушена помінятися місцями з колегою, бо їй теж ледве не дісталося стусанів. Ващук згодом розповіла, що відчувала себе в небезпеці і їй було дуже неприємно там перебувати. Також вона божилася, що ні за кого не голосувала.

Тим часом журналісти зафіксували численні випадки неособистого голосування, коли депутати розглядали питання про обрання суддів.
В кулуарах про сьогоднішнє блокування говорять дещо інше.

Мовляв, опозиція таким способом намагається відволікти увагу суспільства від скандальної події: лави фракції «Батьківщина» покинули 2 депутати Володимир Купчак та В’ячеслав Кутовий.

У Верховній Раді ‒ бійка. ФОТО. ВІДЕО
53777"/>

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кролика на колени!
Відповісти
Лишнее подтверждение тому, что в "ООППАзиции" собрались неадекваты, неумеющие не только думать,но и что-либо делать.
Відповісти
вы думаете что когда один голосует за трех это нормально и эти люди адекватны я думаю это преступники они нарушают закон
Відповісти
Молодцы оппозиция, бандитам,наперстникам, ворам от партии регионов не давать принимать законы под себя.Только блокированием трибуны можно заставит этих наперстников уважать себя.
Відповісти
педерасты
Відповісти
Какие ж они НЕСОЗНАТЕЛЬНЫЕ - не хотят читать "БЕСТСССЕЛЕР" "ЗНАМЕНИТОГО!","НИЩЕГО!","ПИСАТЕЛЯ!"!!!Наша планета этого НЕ ПЕРЕЖИВЁТ - КАК ТАК НИКТО НЕ ХОЧЕТ ЧИТАТЬ "ТАКУЮ ЦЕННУЮ книгу",ведь даже "Малая земля",Брежнева - ЗАСТАВИЛИ ВСЕХ ЧИТАТЬ,а тут...Ай,ай,ай...
Відповісти
Задумайтесь - почему в Польше нет ни одного миллиардера, а вы в одной колонне с теми кто привел вас к нищете?
Відповісти
Соболєв у стороні стоїть, чоб пику не пом'яли, а то як у Савіка ла-ла-бла-бла буде...! Чмошник!!! Опозиція - отстой!!!
Відповісти
Когда уже этих рыгов отметелят по настоящему? По грузинскому варианту.
Відповісти
Опозиція, тримайтесь!Навчіть порядку, як не соромно тим нахабам,де честь депутата?
Відповісти