З понеділка луцькі муніципали продовжать зносити паркан поблизу Центрального ринку

З понеділка луцькі муніципали продовжать зносити паркан поблизу Центрального ринку
10 та 11 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти буде продовжено демонтаж паркану, який встановлено навколо ринку «Центральний» на виконання пункту 5 рішення Луцької міської ради від 29.01.2020 № 69/1 «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою».

Про це пишуть на сторінці муніципалів у фейсбуці.

Заходи проводитимуться з метою вільного доступу до конструкцій осіб, які виявили бажання самостійно вивезти незаконно розміщені контейнери з території на Глушець, 1.

"Одночасно повідомляємо, що вказаний паркан не є власністю суб‘єктів підприємницької діяльності або інших осіб, що здійснюють діяльність на території земельної ділянки за адресою вул.Глушець,1.

У зв’язку з цим департамент муніципальної варти Луцької міської ради офіційно звернувся до правоохоронних органів щодо необхідності забезпечення безперешкодного проведення демонтажу вищевказаної огорожі, недопущення нанесення травм працівникам департаменту муніципальної варти сторонніми особами та забезпечення дотримання порядку", - йдеться у дописі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічийне майно??? тобто той забор там виріс? Муніципали ви знову хочете провокувати людей? Вам не йметься? ВИ не можете дочекатися рішення суду?
Відповісти
Пишу коменти, все блокується, що ваш бос злизався з палицею??? Більше ваш (з маленької букви) канал дивитись не буду, ні я , ні мої друзі!!! Удачі!!
Відповісти
Цікаво якщо паркан "не є власністю суб‘єктів підприємницької діяльності або інших осіб" то чий він? Чи його хтось передав на баланс міста чи його поставив якийсь незарозумілий благодійник??? ЧИ він з космосу туди прилетів? Тобто муніципальна варта в понеділок не чекаючи рішення суду буде знову провокувати людей????
Відповісти
якщо торгові не можуть прибрати металобрухт, ми допоможемо безкоштовно.
Відповісти
Правильно!!!
Відповісти
Всі на ДПЗ!!!
Відповісти
Всі на ДПЗ!!!
Відповісти
Цей скандал дискредитує українську державу!
Відповісти
Вказане майно належить Облспоживспілці і коли Муніципальна поліція стверджує що воно нічийне то в черговий раз БРЕШЕ. Оскільки навіть на момент переходу того ринку від Облспоживспілки до КП Луцькі Ринки за це майно ведеться Судовий спір і чергове судове засідання призначене якраз на вівторок коли його можуть вже ДОДЕМОНТУВАТИ... питання хто буде платити за це майно??? сиротинська з недопадом??? сумніваюсь... все як завжди ляже на плечі платників податків м Луцька... Сумно, що в міськраді нема юристів які віміють читати договори та їх дотримуватись... неприємно що знову буде негатив!!!
Відповісти
Останні новини
З понеділка луцькі муніципали продовжать зносити паркан поблизу Центрального ринку
08 лютий, 2020, 11:06