На Волині за 4 місяці продали брюк та пальт на 33 мільйони гривень

На Волині за 4 місяці продали брюк та пальт на 33 мільйони гривень
Підприємства легкої промисловості Волині за 4 місяці реалізували продукції на 33,2 мільйона гривень.

Це один з найстаріших видів діяльності області, на підприємствах якого працює 1,9 тисяч осіб, або майже 5 відсотків зайнятих в промисловості області, - повідомили у прес-службі обласного управління статистики.

Поряд з виробниками з багаторічною історією (публічними акціонерними товариствами «Луга» та «Нововолинська швейна фабрика», ТзОВ «ВКФ «Ковель»») успішно працюють новостворені підприємства–товариства з обмеженою відповідальністю «Промтексервіс», «Жасмін Лінжері», «Мода Текс», приватне акціонерне товариство «Едельвіка», приватне підприємство «Територія дитячої білизни».

За чотири місяці поточного року виробники галузі наростили випуск продукції на 6,9%.

Більше вироблено жіночих брюк, чоловічих та жіночих пальт та напівпальт, плащів, накидок, комплектів і костюмів чоловічих та хлопчачих виробничих та професійних, чоловічих сорочок, трикотажних футболок, постільної білизни.

У січні–квітні підприємствами реалізовано продукції на 33,2 млн. грн., з яких майже дві третини реалізації належить приватним акціонерним товариствам «Едельвіка», «Луга», товариствам з обмеженою відповідальністю «Промтексервіс», ВКФ «Ковель».

Понад 45% продукції легкої промисловості відвантажено на експорт.
Виробники області не зупиняються на досягнутому і постійно працюють над оновленням асортименту, розширенням ринків збуту, забезпеченням найвибагливіших споживачів якісною, конкурентоспроможною продукцією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині за 4 місяці продали брюк та пальт на 33 мільйони гривень
07 червень, 2013, 09:45