Барбершоп чи перукарня? Що обрати чоловіку?*

Барбершоп чи перукарня? Що обрати чоловіку?*
Барбершопи сьогодні буквально заполонили великі міста та уже й невеличкі містечка. В чому ж полягає секрет цих закладів, чому вони, як магніт притягують себе чоловіків різного вику, та в принципі, чим барбершоп відрізняється від звичайної чоловічої перукарні. Ось на яку тему сьогодні ми будемо розмовляти.

Можна упевнено стверджувати про те, що чоловічі перукарні у їх звичному нам сприйнятті та розумінні, ніколи не давали чоловікам можливості відчувати себе красивим. Чомусь чоловіча стрижка вважалась найпростішим вмінням майстра-перукаря, а атмосфера ніколи не була такою, де б чоловік бажав проводити свій час про релаксу та відпочинок взагалі не йдеться. Тому й не дивно, що заклади, де чоловік може відчути себе «справжнім королем життя», де йому наллють привітальний стакан безкоштовного елітного напою, не змусили себе довго простоювати в очікуванні відвідувачів.

Основні характеристики барбершопа

• Перш за все, цей заклад працює виключно для чоловіків. Жінкам - зась!
Вузька спеціалізація барбершопи - головна ознака відмінності такого закладу від звичайного салону чи перукарні. До речі, колись, всі замовлення виконували також виключно чоловіки. Сьогодні нерідко можна зустріти барберів-жінок. Це, мабуть, єдина відмінність від барбершопів минулого.
• Інше навчання та інші навички майстрів.
Щоб працювати у барбершопі, майстер повинен пройти не один курс спеціалізованого навчання. І воно дуже відрізняється від загальних курсів перукарів. Тут потрібні дуже вузькоспеціалізовані вміння, наприклад, працювати з голим лезом, розуміти будову черепа чоловіка тощо.
• Якість зачіски гарантована.
Якщо у перукарнях створюють типові стрижки та зачіски, то барбер працює зовсім по-іншому. Він годинами може виводити якусь одну лінію, і тому результат зажди гарантує бездоганність.
• Напої та відпочинок.
Кожен відвідувач барбершопу гарантовано матиме не лише чудову зачіску чи впорядковану бороду, але й кілька келихів спиртного на вибір. У своїй, суто чоловічій компанії, представники сильної статі почуваються дуже впевнено. Тому не дивно, що саме тут відбуваються найщиріші розмови про дівчат та будуються бізнес-плани.
• Традиційність.
Всі барбершопи закликають приходити чоловіків із своїми синами. Так вони плекають традиції та допомагають хлопчакам зрозуміти дорослий чоловічий світ. На такі візити до речі, барбер завжди дасть хорошу знижку.

Якщо ви, прочитавши цей текст, досі не записались на візит до барбершопу, обов'язково виправте цю ситуацію. Справжній чоловік повинен відвідати це місце хоч би для того, щоб з власного досвіду дізнатись, що воно таке.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: барбершоп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.