Трендові сумки*

Трендові сумки*
У наш час сумки, портфелі, рюкзаки, клатчі та інші такі предмети виконують не тільки практичну функцію, а стали цікавим аксесуаром та доповненням будь-якого образу. Завжди для себе хочеться знайти щось красиве, солідне, ексклюзивне та стильне, а з цим добре допоможе український інтернет-магазин Імперія сумок, де можна знайти дійсно те, що одразу припаде до душі, так як вони мають великий різноманітний асортимент.

Які сумки є трендовими у нинішньому сезоні

Для того, щоб завжди виглядати ефектно, потрібно правильно та стильно підібрати сумку. Тому розберемося, які сумки є трендовими у цьому сезоні.

Одразу потрібно сказати про сумки маленьких, але містких моделей. Це сумки, які розміром більші за мікросумки, але менші ніж звичайні сумки. Вони мають цікавий зовнішній вигляд та витонченість, які запозичили в мікросумок, але є досить об’ємними, куди можна скласти багато невеличких речей.

Якщо розпочали тему мікросумок, то необхідно сказати, що вони продовжують заполоняти собою сумковий простір, набуваючи все більшої популярності. Для того, щоб привернути на себе увагу їх роблять яскравого кольору, тому під однотонний образ такий аксесуар буде, як ніколи доречним.

І останнім трендом є сумки, які розраховані на більшу організацію порядку. Кожна дівчина стикалася з тією проблемою, коли в сумці знаходиться усе, а знайти якусь певну річ просто неможливо. Дизайнери продумали цей момент і зробили сумки з декількома окремими роздільними блоками. Деякі моделі мають спеціальний окремий футляр для окулярів, а інші окремий гаманець.

Елементи сумок, що додають аксесуарові стильності

Якщо не говорити про моделі сумок, а лише вказати на окремі їх характеристики та елементи, то трендовими в цьому сезоні є:

• шкіра (хороші шкіряні сумки можна знайти у empirebags), а особливо шкіра різноманітних рептилій;
• плетені сумки та хендмейк вкажуть на оригінальність своїх власниць;
• золоті та металеві вставки повинні точно бути присутніми на сумках нинішнього сезону, адже їх блиск неможливо замінити нічим іншим;
• прозорість зараз увірвалася у нас повсякденний світ, тому прозорі пластикові сумки виглядають дуже цікаво;
• якщо казати про форму сумок, то зараз у тренді круглі та прямокутні моделі, а також у вигляді скрині;
• бахрома та хутро на сумках у цьому сезоні зайвими точно не будуть;
• кольорова гамма аксесуарів досить різноманітна: класичні чорний та білий, ніжні відтінки рожевого, блакитного, пудрового кольорів, а з яскравих актуальні лимонний та смарагдовий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сумки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.