Скільки за рік заробив ексочільник Ковельського МТМО

Скільки за рік заробив ексочільник Ковельського МТМО
Дві квартири, землю, будівлю пилорами та чималу зарплату задекларував у 2019 році уже колишній головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук.

Нагадаємо, головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук більше не керує медичним закладом. Він очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Олег Самчук має дружину Уляну, доньку Анастасію, двох синів - Олега і Романа.

У власності Самчука є три земельні ділянки (342, 124 та 2069 "квадрати") у Ковелі та селі Дубове. Також ексочільник МТМО володіє двома квартирами у Ковелі на 164,5 та 126,4 метра квадратних. Має Самчук також гараж і будівлю пилорами у Ковелі. У власності його дружини - квартира, гараж, дві земельні ділянки, магазин та об'єкт житлової нерухомості.

Цікаво, що Олег Самчук не задекларував жодного транспортного засобу. Натомість його дружина керує TOYOTA RAV4 2016 року випуску.

За рік роботи у Ковельському МТМО ексочільник медзакладу заробив 813 602 гривні, тобто в середньому майже 68 тисяч гривень на місяць. Уляна Самчук отримала у медзакладі 30 265 гривень зарплати, 34 220 гривень соціальних виплат, 24 000 гривень доходу від надання майна в оренду.

На рахунку у банку Олег Самчук тримає 41 099 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за дурна звичка, рахувати чужі гроші. Тебе що жаба давить? Що за люди? Ти сам прагни кожного дня до якоїсь мети, щоб таким бути, як Олег Самчук, тоді побачиш як ці гроші дістаються йому легко чи тяжко.
Відповісти
Ексочільник ризикнув і поміняв крісло. Він навіть не підозрює, що фатально промахнувся. Якщо він вважає львівську лікарню своєрідним трампліном для подальшої карєри і на кілька місяців хоче стати міністром, то дуже помиляється. Львівські екскулапи не дозволять йому ламати їх порядки через коліно, як це роблять і робили Самчуки. Там вже були такі і безславно пішли, не солоно сьорбавши. З іншої сторони, Самчук посів нову посаду незаконно, без обговорення кандидатури в Львівській міській раді, без голосування депутатів. Це питання зубасті галичани так не залишать. Вони вже його зустріли в штики.
Відповісти