Одеса й Миколаїв плавають. ФОТО. ВІДЕО

Одеса й Миколаїв плавають. ФОТО. ВІДЕО
Злива затопила частину вулиць в Одесі та Миколаєві.

Дощова каналізація не може впоратися з обсягом води, на дорогах утворилися затори, ‒ пише Дзеркало тижня.

У Миколаєві залило вулиці в Центральному районі. Особливо складна ділянка дороги в районі Сіті-центру. На багатьох вулицях, де «стоїть» вода, можна зустріти авто, які вийшли з ладу. Крім того, як мінімум у двох місцях прорвало каналізацію, а мешканці миколаївських багатоповерхівок масово скаржаться на те, що протікають дахи: деякі будинки заливає водою з девʼятого до першого поверху.

В Одесі через ранкову зливу також затоплені вулиці. Мер міста Олексій Костусєв заявив, що місто затопило через те, що стоки забиті листям після урагану, який пронісся над містом вночі 31 травня.

«Всі бачили, скільки ураган зірвав гілок і листя. Куди все це пішло? Звичайно, в стоки. Природно, їх чистять», ‒ сказав мер.

Тим часом чиновники підрахували збиток від шторму, що налетів на Одесу в ніч на 1 червня. Лише пошкодження комунальної власності обійшлися приблизно 23 мільйони гривень. Остаточні збитки ще підраховують, а коли підведуть підсумки, мерія має намір просити допомоги з резервного фонду державного бюджету.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Одессе ливневая канализация в плохом состоянии и никогда не работала нормалъно благодаря безразлчию властей и служб,даже после неболъшого дождя во дворах и на проезжей части стоят лужи. Вспоминают о ливневке и руководителях во время дождя. Все ездят за бугор перениматъ опит, но резулътата нету. Наша властъ не любит Одессу а толъко ее исполъзует, никакого сравнения с Европой. Оченъ обидно, что все не как у людей.
Відповісти
Дощ як дощ.Не бачу на відео потопу!!!
Відповісти
Останні новини
Одеса й Миколаїв плавають. ФОТО. ВІДЕО
07 червень, 2013, 14:01