Де придбати ГБО 4 покоління за доступною ціною?*

Де придбати ГБО 4 покоління за доступною ціною?*
З кожним роком газобалонне обладнання (ГБО) користується все більшою популярністю серед вітчизняних автовласників. І не дивно! Адже встановлення ГБО дозволяє скоротити витрати на паливо у 2-2,5 рази. До того ж, саме завдяки переобладнанню транспортного засобу вдається пом’якшити роботу двигуна та продовжити термін його експлуатації. У зв’язку з цим сьогодні існує цілих 6 поколінь газових систем. Який тоді варіант обрати? Якщо ви шукаєте найбільш вигідне та надійне обладнання, то ГБО 4 покоління стане чудовою альтернативою для вас. До того ж, замовити таку установку за доступною ціною тепер можна в будь-який куточок країни, просто перейшовши сюди.

Чому варто обрати ГБО 4 покоління?

1. Практичність. Газове обладнання 4 покоління ідеально підходить практично для всіх моделей автомобілів закордонного виробництва, включаючи моделі з двигуном, оснащеним турбосистемою.
2. Економія коштів. Якщо проводити порівняння з попередніми поколіннями ГБО, то саме 4 варіант дозволяє економити газ найкраще. При цьому, максимальна втрата потужності становить до 3%.
3. Високий рівень безпеки. Завдяки електронному блоку управління (ЕБУ), що являється невід’ємною частиною ГБО 4, виробникам вдалося мінімізувати ймовірність виникнення пострілів та зворотних ударів.
4. Екологічність. У результаті згоряння пропан-бутану виділяється набагато менше шкідливих речовин, ніж у випадку з бензином. Не дарма ж установка відповідає жорстким регламентам еко-стандартів Євро-2,3,4.
5. Додаткові можливості. Мова йде про автоматичний перехід системи автомобіля з газу на бензин і навпаки. Разом з тим, конструкція ГБО 4 покоління обладнана електромагнітними форсунками та датчиками, які роблять її роботу ще ефективнішою.
6. Доступна ціна. На відміну від установок 5-го та 6-го поколінь, ГБО 4 коштує в 3-4 рази дорожче, завдяки чому дозволити собі таку покупку може практично кожен.

На що звернути увагу, купуючи газове обладнання для автомобіля?

• Наявність гарантії. Купивши установку з офіційною гарантією від виробника та повним комплектом супроводжуючих документів, ви зможете бути впевнені в її якості та надійності.
• Надання професійних консультацій. Якщо ви не впевнені, яка установка найкраще підійде для вашого авто, якому виробнику надати перевагу, то співпраця з професіоналами допоможе позбутися цих труднощів.
• Бонуси та знижки. Саме акційні пропозиції, бонуси, знижки від магазинів дозволять зекономити чимало коштів на покупці ГБО. Головне – слідкувати за такими подіями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ГБО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.