Корисні поради: як вибрати онлайн-кредит*

Корисні поради: як вибрати онлайн-кредит*
Коли виникає ситуація, що гроші потрібні «тут і зараз», а власних накопичень виявляється недостатньо, вдалим рішенням стає кредит готівкою. По-перше, банківська позика – можливість швидко отримати необхідну суму. По-друге, не потрібно звертатися по допомогу до родичів, друзів, колег по роботі. По-третє, повертати кошти можна невеликими частинами протягом кількох місяців та навіть років.
Наданням позик населенню займаються десятки українських банків. Проте далеко не всі з них варті уваги. До того ж, широкий вибір кредитних програм часто вводить в оману. Аби ви могли прийняти правильне рішення, у даному екскурсі ми зібрали 5 корисних порад від професіоналів.

5 рекомендацій кредитних спеціалістів

Обираючи позику онлайн, зверніть увагу на кілька моментів:

• Надійність банку.
• Умови отримання коштів.
• Доступні суми споживчих кредитів та відсоткові ставки.
• Строки кредитування.
• Умови погашення позики.

Надійність банку – головний параметр. Аби уникнути фінансових проблем та підводних каменів, слід звертатися тільки до гідної фінансової установи. Щоб знайти надійний банк, рекомендуємо проаналізувати 2-3 рейтинг-листи від авторитетних видань за останні 3-5 років, ознайомитись з відгуками про нього на форумах, тематичних сайтах зі сторони реальних клієнтів.

Обов’язково врахуйте умови отримання грошей. Вік, працевлаштування, пакет документів, необхідність поруки, застави – все це має значення. І паралельно зверніть увагу на діапазон доступних сум. Немає сенсу розглядати установу, якщо вона готова надати явно недостатню для вас фінансову допомогу. Враховуйте й реальну відсоткову ставку: чим вона вище, тим більшою буде загальна переплата по кредиту.

Також не забувайте про строки кредитування. Чим більша сума заборгованості, тим більше часу знадобиться для її погашення (або доведеться віддавати банку значну частину щомісячного доходу). Важливе значення мають й умови виплати грошей. По-перше, чим більше варіантів внесення коштів, тим краще. По-друге, можливість дострокового погашення заборгованості без штрафів та додаткових комісій – важлива перевага.

Онлайн-кредитування: переваги Банку Кредит Дніпро

Обираючи фінансову установу для отримання готівкової позики, обов’язково зверніть увагу на Банк Кредит Дніпро. Співробітництво з ним надає вам кілька важливих переваг:

• Висока надійність – фінансовий інститут щорічно посідає місця у ТОПі авторитетних рейтингів найстабільніших банків України.
• Прозорі умови кредитування – вік від 22 до 65 років, або СПД, лише паспорт та ІПН (для сум від 75 000 гривень додатково знадобиться довідка про задекларовані доходи за останні півроку та офіційне працевлаштування).
• Широкий діапазон сум та помірні ставки – 3-75 тис., 75-500 тис. грн., реальна відсоткова ставка від 35% річних.
• Великий вибір строків кредитування – оформлення позики на 12, 24, 36, 48, 60 місяців, залежно від суми та рівня ваших доходів.
• Прозорі умови виплати заборгованості – внесення коштів через термінали самообслуговування, онлайн в особистому кабінеті FreeBank, без штрафів за дострокове погашення.

Оформлюйте споживчі кредити онлайн у Банку Кредит Дніпро!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.