Секційні гаражні ворота і їх конкурентні переваги*

Секційні гаражні ворота і їх конкурентні переваги*
З кожним роком секційні гаражні ворота користуються все більшою популярністю в нашій країні. Їх встановлюють не тільки власники приватних будинків, але і складів, промислових і торгових територій. Чому? У порівнянні з іншими видами воріт саме секційні мають цілу низку незаперечних переваг. До того ж, завдяки Алюмікс Україна сьогодні з'явилася можливість придбати гаражні ворота високої якості.

Чому варто віддати перевагу секційним гаражним воротам?

1. Висока якість. Для виготовлення кожної конструкції використовуються матеріали, стійкі до впливу негативних факторів навколишнього середовища і корозії. Крім цього, такі ворота не вигоряють, не втрачають своєї функціональності і форми навіть протягом тривалого часу. А завдяки спеціальним торсійним механізмам і роликам, рух полотна знизу вгору проходить максимально плавно.
2. Гарний зовнішній вигляд. Завдяки широкому асортименту кольорів, форм, структур, розмірів тепер можна без проблем підібрати гаражні ворота для кожного індивідуального випадку. Не стане проблемою і покупка секційних воріт з хвірткою для приватних об'єктів або промислових воріт, укомплектованих електроприводом.
3. Високий рівень безпеки. Для попередження падіння секційних воріт з висоти, їх оснащують храповими муфтами, які блокують полотно в разі обриву тросів. Додатковою перевагою є захист від защемлення пальців.
4. Простота користування. Секційні гаражні ворота можуть відкриватися як вручну, так і за допомогою дистанційного керування. Другий варіант ідеально підходить для тих, хто вважає за краще піднімати і опускати полотно, не виходячи з автомобіля.
5. Тривалий термін експлуатації. Цей показник залежить від частоти підняття і опускання воріт, однак, за умови дбайливого ставлення, секційні ворота можуть прослужити 10 років і більше.
Секційні гаражні ворота
Секційні гаражні ворота

Кому довірити установку секційних гаражних воріт?

Від того, наскільки правильно будуть змонтовані ворота, в значній мірі залежить їх функціональність. Саме тому, щоб уникнути проблем з гаражними воротами, їх монтаж варто довірити професіоналам. Де знайти саме таких? Для цього достатньо звернутися до фахівців компанії «Алюмікс». Так ви зможете скористатися значним асортиментом секційних гаражних воріт і цілим комплексом послуг, включаючи підбір воріт, їх доставку та монтаж командою професіоналів. До того ж, високий рівень якості кожного товару підтверджено відповідними сертифікатами і гарантією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ворота
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Секційні гаражні ворота і їх конкурентні переваги*
14 грудень, 2019, 23:00