На батьківщині лідера ОУН вшанують рок-фестивалем

На батьківщині лідера ОУН вшанують рок-фестивалем
На батьківщині першого чільника ОУН Євгена Коновальця відбудеться патріотичний фестиваль «Зашків – земля героїв».

Цьогорічним хедлайнером фестивалю є рок-гурт «Кому Вниз» (Київ), спеціальні гості – «ОтВінта» (Рівне) та «Веремій» (Київ), - пише IA ZIK.

У п’ятницю, 14 червня, фестиваль розпочнеться з віче в селі Зашків Жовківського району Львівської області з нагоди дня народження Євгена Коновальця, вечору співів біля традиційної ватри та перегляду фільмів національно-патріотичної тематики.

У суботу запланований велопробіг «Від Степана до Євгена», історичний квест, виступи народних колективів, спортивні змагання, представлення молодіжних організацій – організаторів фестивалю «Зашків-2013».

Ввечері на учасників та гостей фестивалю чекає гала-концерт за участю молодіжних гуртів, який закінчиться виступами спеціальних гостей «ОтВінта», «Веремій» та хедлайнера –рок-гурту «Кому Вниз».



Опісля відбудеться смолоскипна хода від фестивального поля до музею Євгена Коновальця у Зашкові. Завершиться вечір дискотекою.

У неділю після служби Божої відбудеться закриття фестивалю та згортання наметового містечка.

«Ідея фестивалю покликана пробудити молодь, з якої рано чи пізно буде сформована якісно нова політична та культурна еліта України. Тому в першу чергу – це не музичний фестиваль, а захід для вишколу та виховання молоді в національно-патріотичних традиціях», – зазначив координатор молодіжного оргкомітету фестивалю «Зашків – земля героїв» Роман Брезіцький.

Фестиваль у Зашкові традиційно пропагуватиме здоровий спосіб життя, тому пройде під гаслом «Без тютюну! Без алкоголю! Без наркотиків!».

Довідка

Організатори фестивалю: студентські братства Львівської Політехніки, ЛНУ ім. І. Франка, студентське братство ім. С.Бандери, студентська рада Львова, ЛОО «Пласт», молодіжне об’єднання «Граніт», МГО «Молода Галичина», ЛОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес«, ЛОО СУМ в Україні, ГО «Спадщина», «Студентська Свобода», ГО «Сокіл», ЛОМГО ВМГО «Батьківщина молода», ГО «Молодь За Зміни», «УДАР молоді», АКО «Молодий Народний Рух», УНСО. Також захід пройде за підтримки Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, Жовківської районної ради та Жовківської РДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На батьківщині лідера ОУН вшанують рок-фестивалем
09 червень, 2013, 09:12
У Луцьку гуртують донорів
09 червень, 2013, 09:00