Назвали точну чисельність населення України

Назвали точну чисельність населення України
В Держстаті порахували, що за минулий рік чисельність населення України скоротилася на 250,8 тисяч осіб.

Станом на 1 січня чисельність наявного населення в Україні склала 41902,4 тисяч осіб, - передає НАРОДНА ПРАВДА, посилаючись на управління Держслужби статистики.

Так, на 1 січня чисельність наявного населення в Україні становила 41902,4 тисяч осіб. Таким чином, за грудень населення скоротилося на 20,3 тисячі.

“Залишається суттєвим перевищення кількості померлих над кількістю народжених: на 100 померлих – 53 народжених”, – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно в Україні провели пробний перепис населення, в якому використали дані мобільних операторів і соціологів, дані з різних реєстрів та Пенсійного фонду. За словами міністра Кабінету Міністрів Дмитра Дубілета, станом на 1 грудня 2019 року в Україні живе 37 млн 289 тисяч осіб.

Додамо, що перепис населення в Україні заплановано на 2020-й рік. Кабмін 18 квітня 2019 року створив міжвідомчу комісію, яка буде відповідальна за процес, координувати дії місцевої влади та уряду. В комісію увійшли заступники практично всіх міністерств, голова Держміграційної служби та керівник Держкомстату. Відомо, що анкета міститиме 10 питань. На підставі отриманих даних буде встановлено прогнозований масштаб міграції і відбудеться оптимізація списків списків тих, хто потребує державної підтримки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна в топ 3 по зменшенню населення. Жидова влада нас винищить.
Відповісти