Скандальне будівництво на Ковельській: доступ до ділянки обмежать

Скандальне будівництво на Ковельській: доступ до ділянки обмежать
Розповіли про стан справ зі скандальним будівництвом на вулиці Ковельській у Луцьку.

Про це йшлося у середу, 19 лютого, під час засідання виконкому Луцькради.

Член виконкому Ігор Алєксєєв поцікавився долею скандального будівництва на вулиці Ковельській, адже там тривають земляні роботи і незрозуміло є на це дозволи чи ні.

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Владислав Троць розповів, що для початку будівельних робіт треба отримати містобудівні умови та обмеження. За видачею цих документів в управління ніхто не звертався.

Заступник мера Григорій Недопад сказав, що департамент муніципальної варти штрафує водіїв автомобілів, які заїжджають на земельну ділянку на Ковельській. Найближчим часом землю планують відгородити, аби сторонні не мали доступу та не проводили будь-які роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В цьому місті є якесь управління,бо це вже просто...
Відповісти
То самовільне будівництво ! Керівництво міської ради при мовчазній згоді і потуранні, а якщо відкрито - то і прямому зацікавленні керівництва обласної ради, отримавши добро від волинського феодала руками отих шавок - депутатів міської ради, нагло наплювавши на інтереси Луцька і лучан, заставили своїх німих і сліпих рабів з міських управлінь сприяти грубому порушенню Конституції України і Законів України. Сьогодні просто ще рано називати прізвища всіх порушників, а з початком виборчої кампанії їм мало не покажеться ! То кримінал чистої води !
Відповісти
Ну що козюра выходи подлый трус...
Відповісти
Відгородять тоді як там пару висоток виросте , що три роки нічого не бачили, а тепер городити зібрались
Відповісти
Не дадим строить!Мы беспокоимся потому как мы любим пхать свой пятак в чужие дела! Всех посадить за самовольство!!! Пусть Луцк выглядит как село!!!
Відповісти
Та засипати ту нещасну річку Стир і все. Прийшла пора перевернути не тільки історію на Волині, а і переробити землю та водні грунти, зневодити зовсім грунтовий профіль та деградувати рослинний покрив, що врешті решт, може призвести до зникенння нашої тисячолітньої річки Стир - тобто це прямий шлях до опустелення краю. Не варто лучанам закривати очі на акти вандалізму від забудовників, пов’язані зі нищенням природи.
Відповісти