Театр «ГаРмИдЕр» «торгував» українськими жінками. ФОТО

Театр «ГаРмИдЕр» «торгував» українськими жінками. ФОТО
8 червня у Луцьку у постановці театру «ГаРмИдЕр» відбувся прем’єрний показ вистави українського сатирика Олега Чорногуза «За 10% або Брат Васі».

Вистава відбулася у Луцькому районному будинку культури. Подивитися поставку завітав і сам автор. Після побаченого сатирик зізнався, що не втратить нагоди подивитися виставу й удруге – 9 червня.

«Для мене буде найбільшим щастям – ваша посмішка», - зауважив Чорногуз.

Сміху під час вистави було й дійсно вдосталь. Втім, постановка «За 10% або Брат Васі» – це не лише комедійні сцени, а й трагічний зміст. Тому емоції глядачів часом варіювали від сліз від сміху до сліз від смутку.

За сюжетом герой Вася шукає собі прибутковий бізнес. Зрештою, він вигадує заробляти, постачаючи до США українських жінок, які стали би дружинами для заможних іноземців. Охочих виявляється чимало.

Режисером поставки стала Руслана Порицька, звукорежисером – Павло Порицький. Головні ролі виконали актори Петро Дмитрук, Алла Доманська, Андрій Фаткулін, Олексій Стаднюк, Анатолій Слободенюк, Юрій Моклиця, Анжела Арутюнян, Оксана Бречко, Марія Доманська, Юлія Яцун, Соломія Бутейко, Анастасія Горобець, Тетяна Бондарук.

Подивитися виставу можна буде сьогодні, 9 червня, о 19:00 у Луцькому районному будинку культури. Квитки коштують 20 гривень.

До слова, тут же ж можна придбати книжки Чорногуза. Виручені від продажу гроші підуть для лікування журналіста Ігоря Чуба, який потребує дороговартісної медичної допомоги.

У центрі - Олег Чорногуз
У центрі - Олег Чорногуз

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
круті фото)
шикарно зіграли!!неймовірні молодці!!!
Відповісти
Анжела чи її героїня. та що була першою жінкою?!
Відповісти
Останні новини
Театр «ГаРмИдЕр» «торгував» українськими жінками. ФОТО
09 червень, 2013, 11:35