У Львові на рекламному табло невідомі запустили порно

У Львові на рекламному табло невідомі запустили порно
У Львові на рекламному моніторі над входом у торговий центр «Вернісаж Lviv Mall» запустили порно.

В адміністрації «Вернісаж Lviv Mall» уже заявили, що звернуться до поліції з приводу несанкціонованого втручання невідомих у роботу торгового центру, - пише видання Zaxid.net.

Відео очевидців інциденту, що стався близько 22:00, опублікував у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. На зовнішньому рекламному 42-дюймовому моніторі над входом до триповерхового ТЦ, розташованого поруч з площею Ринок, запустили непристойне відео.

В адміністрації торгового центру «Вернісаж Lviv Mall» підтвердили інцидент і заявили, що відбулося зовнішнє втручання у роботу рекламного табло. Зараз за цим фактом готують заяву у правоохоронні органи.

«Це підключилися перехожі з телефону, можливо, у них була спеціальна програма. Ми відео передамо поліції, щоб розібратися у ситуації. Це не ініціатива торгового центру чи наших працівників і не технічна помилка. Це було свідомо зроблено якимось непорядними людьми, які проходили повз», – повідомила адміністраторка «Вернісаж Lviv Mall» Уляна Неділько.

З її слів, непристойне відео транслювалося менше хвилини, на це порушення зреагували адміністратори закладу і вимкнули екран.

«Це завдало нам серйозних репутаційних збитків, тому хочемо, щоб винуватці були покарні», – заявила Уляна Неділько.

Триповерховний торговий центр «Вернісаж Lviv Mall» відкрився влітку минулого року, спеціалізується на продажу виключно українських брендів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да сам Львів це повне порно! :)))
Відповісти
Львів - це одне з найкрасивіших міст Європи, в якому історичний центр з 2000-ми архітектурних памяток включені у спадщину Юнеско. Усього ж Львів має понад 5 тисяч памяток архітектури. Можливо, ти перепутав зі своєю малою батьківщиною - Любешовом?
Відповісти
можливо, ти був у львові давно і не бачив бомжів по всьому місту?
Відповісти
Бомжі є у кожному місті Європи і світу. Навіть у найбільш розвинутих країнах. Був проїздом у Варшаві, дав по злотому двом бомжам, які стояли поруч з Бельведерським палацом (резиденція польського президента). Бомж - це стиль життя, так як для тебе стиль - кловнею ловити в любешівських меліоративних каналах рибу. А у Львові я буваю 2-3 рази на місяць. Там був мій університет, там була служба в ЗС СРСР.
Відповісти