Чотирнадцять школярів з Луцька стали помічниками патрульних

Чотирнадцять школярів з Луцька стали помічниками патрульних
Чотирнадцять старшокласників із 17 школи міста Луцька отримали сертифікати помічників патрульних.

Про це повідомили на сайті патрульної поліції Волині у Facebook.

У попередні місяці, під час реалізації проекту, учні пройшли ряд тренінгів та занять з інспекторами. Також вони проводили уроки для молодших школярів, відвідували діток в навчальному закладі села Сенкевичівка на Горохівщині. Крім того, підлітки побували в управлінні, де їм проводили екскурсію та влаштували зустріч з керівництвом.

Поліцейські відділу зв’язків з громадськістю та партнери проекту кілька місяців активно й наполегливо працювали зі школярами, у результаті чого вдалось підготувати справжній кадровий резерв – помічників патрульних.

"Ви пройшли тривале навчання, за цей час зблизились та потоваришували з інспекторами. Але разом з тим це й велика відповідальність. Адже тим значним об’ємом знань, який ви отримали, тепер можете сміливо ділитись з іншими школярами", - наголосили під час вручення сертифікатів.

Начальниця відділу зв’язків з громадськістю Ольга Шмігель запевнила, що разом з партнерами шукатимуть способи продовження реалізації проекту, можливо, залучать інші навчальні заклади.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.