У Луцьку відкривають стриптиз-клуб

У Луцьку відкривають стриптиз-клуб
Стриптиз-клуб під назвою «Спокуса» відкриється у Луцьку поряд з нічним клубом Hollywood.

Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці нічного клубу Hollywood у facebook, підтвердили це й в адміністрації клубу, - пише Перший.

Вперше клуб запрацює у четвер, 20 лютого. Знаходиться він за адресою Євгена Сверстюка, 1. Вартість вхідного квитка – 250 гривень. Вхід лише для чоловіків і жінок, яким виповнився 21 рік.

У коментарі «Першому» у клубі зазначили, що тут окрім звичних еротичних танців впроваджуватиметься різноманітна програма.

«Ми будемо впроваджувати цікаві еротичні новинки, які відбуватимуться у Луцьку вперше. Все-таки, такі танці мають попит вже давно, тому й в нашому місті такий клуб повинен бути», – розповіли у «Спокусі».

Клуб працюватиме кожного четверга, п’ятниці та суботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зазвичай, такі заклади для євнухів, але з баблом в кишені. І для тих, хто з багатьох причин обмежений в сексуальних стосунках. Вони будуть підскакувати на стільцях, з широко розкритого рота на підборіддя буде витікати слина, а в кишені будуть мяти член... А стриптизеркам будуть засовувати за ліфчики по 50 доларів. Класний бізнес!
Відповісти
вангую що закриється за півроку
Відповісти
і касовий апарат буде.
Відповісти
Сором. Содом і гоморра. Продаємо вже тіла українок. Колись тільки жидівки цим славились.
Відповісти
Щоб так щось добре...
Відповісти
Це прикриття для надання секс-послуг? Подивився товар, замовив, зручно, майже легально і в центрі міста. Розкажіть, краще, чий то клуб, хто реальний власник, а не підставна особа, який там "член" різних академій наук керує?
Відповісти
"Чудова" дата для відкриття закладу такого напрямку. В Україні День жалоби а в Луцьку відкриття стриптиз -клубу. Нічого святого немає
Відповісти