Митрополиту Ніфонту покращало

Митрополиту Ніфонту покращало
Керуючий Волинською єпархією УПЦ МП митрополит Волинський і Луцький Ніфонт й досі залишається під наглядом лікарів, але йому покращало.

Про це під час недільної літургії у Свято-Покровському кафедральному храмі проінформував голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, - пише Волинська правда.

«Стан владики стабільно важкий, але він почав їсти і говорити. Від імені владики дякую усім православним волинянам за молитви за його здоров’я. Продовжуємо молитись і просити Господа, щоб наш дорогий владика видужав і знову очолив Волинську єпархію», – сказав отець Валентин.

Нагадаємо, 5 червня керуючого Волинською єпархією УПЦ МП митрополита Волинського і Луцького Ніфонта госпіталізували у важкому стані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви якось оприділіться ато новина в один час і різні http://www.volynnews.com/news/health/vladyka_nifont__u_stabilno_vazhkomu_stani/
Відповісти
Новини однА Одній не суперечать
Відповісти
Українською правильно НИфонт!
Відповісти
потрібно молитися за здоровья гарноі людини як робить Михаил а деяки до буковок придираются.перестаньте бути злобливими щирими украинцями а подаруйте мить свого життя щоб людина одужала та ще багато років за вас і вашіх дітей та внуків молиляся
Відповісти