В'язальники «одягу» для луцького слоника знову беруться за спиці

В'язальники «одягу» для луцького слоника знову беруться за спиці
Громадські активісти, які зв'язали "вбрання" для фігури слоника, що в Луцьку за Палацом учнівської молоді, "візьмуться за старе".

"Що ж - нашому слонику пророкували годину, день, три тиждень, а він простояв і тішив око понад місяць. Лише вчора до нього дісталися вандали з сірниками чи запальничками. Сподіваюсь, їм було тепло, або ж вони хоч фото палаючого слона встигли зробити", - написала в Facebook Олена Семенюк, яка є одним з ініціаторів проекту Yarn bombing у Луцьку.

Нагадаємо, в межах цієї ініціативи громадські активісти зв'язали "одяг" для слоника. 27 квітня знамениту скульптуру вбрали у в'язані клапті, а 8 червня вандали спалили частину "вбрання".

"Відколи ми повісили на нього вбрання чимало людей дякували, а сусіди навіть телефонували і розповідали, що слоник став улюбленцем і позував до багатьох фото :) Добре, що наша робота хоча б недовго комусь підіймала настрій.

В статті є неточності - крім попелу лишилася не лише сажа, але й чимало позитиву і бажання ще трохи потворити - тепер у більш людних місцях. А якщо об'єктивно, значна частина полотна збереглась", - написала Олена Семенюк.

Також вона повідомила, що активісти проекту беруться до роботи, тобто в'язатимуть "одяг" для чергового об'єкту в Луцьку.

Більше деталей в групі проекту в Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може треба того слоника просто перенести у більш безпечне місце - і городяни будуть любуватися, і рзні акції можна проводити, і охороняти його будуть краще? десь у парк чи якийсь скверик, ближче до центру?
Відповісти
а просто зібрати кошти на мило та зубну пасту для притулку, як ото робила кафедра прикладної, то вам радості не принесе? треба обов язково щоб всі знали, які ви там креативні?
Відповісти
Люда, а ось на одному мамському луцькому форумі ми збирали і для будинку маляти, і для інтернату одного і речі, і канцелярію, і засоби гігієни. було і під свято приурочено, і просто так на форумівки приносили. так що не лише ваша "кафедра прикладної" займається такими справами і не афішує. кожний робить як вважає за потрібне. і по місту таких організацій ще є чимало. не варто так реагувати. до чого тут креативність? у кожного своє завдання в цьому житті.
Відповісти
Кажуть, що біля слоника останнім часом значно чистіше, охайніше стало. Може, завдяки цікавому вбранню слоника змінився контингент відвідувачів? Адже коли підходять мами-бабусі з малятами, місцева гопота вже не розсядеться тут із пивом і сємками...
Відповісти
У Вас ложная инфа. Каждый день там там "мами з малятами", пивом и сигаретами.
Відповісти
У меня подруга - нянька ребенка в богатой семье, от нее и инфа. Но видать, всё же изменился контингент))))
Відповісти
я тоже думаю, куда девалась помойка из чаши, в которой он стоит. чистить стали, не иначе.
Відповісти
вы чьи будете.зачем слонику тряпки свяжите костюм для нормального парня и быдлу в голове дырку сделают.у нас куча бесхозных котов и собак .вместо вязания им по утрам икру из мусорникив собирайте.хоть польза будет
Відповісти
Останні новини
В'язальники «одягу» для луцького слоника знову беруться за спиці
10 червень, 2013, 08:05