На Волині з «Батьківщини» вигнали депутата міськради

На Волині з «Батьківщини» вигнали депутата міськради
Членства у всеукраїнському об'єднанні "Батьківщина" позбувся депутат Нововолинської міської ради.

Олексія Буторіна (на фото) виключили з партії за "співпрацю з регіоналами", - пише ПроНовік.

Також його звинуватили в порушенні статутних норм.

Буторіна спочатку вивели з членів міського партбюро, потім виключили з фракції "Батьківщини" в міськрада та з лав міської організації під час чергової конференції.

Як пише ПроНовік, у Нововолинську цю новину сприйняли неоднозначно, зокрема, жартома пропонують виключити з партії заступників міського голови Володимира Рожелюка і Андрія Сторонського – за співпрацю з осередком Партії регіонів. Мовляв, вони щодня відкрито контактують і взаємодіють із регіоналом Едуардом Савіком – заступником міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олексій завжди віддавався партійній роботі та підтримував партію Батьківщина, але зараз такі не потрібні. Зараз час нової Батьківщини де панує клановість та закритість, проста людина прийшовши в партію скоро вигорає бачачи цю несправедливість
Відповісти
Він підтримував ідеали партії і навіть очолив "Батьківщину молоду". Перед виборами. А в бюро ввели його як голову "Батьківщини молодої" Молодому,енергійному. з невеликим стажем партійцю повірили. А він став боротися з однопартійцями. Якби пішов перед виборами був би принциповим пацаном.А так "тушка", та ще й вонюча.
Відповісти
О. Буторін - герой! Відмовлявся голосувати зі фракцією "Батьківщина" за шкурні проекти мера В.Сапожнікова по "прихватизації" громадського майна. Це чесний чоловік, як би його не обпльовували прихвостні міського голови та кишенькові журналісти. Тепер входить у опозиційну депутатську групу "Спільна думка", яка займається "відкатами" та розкраданнями бюджету. Побільше б таких!
Відповісти
..входить у опозиційну депутатську групу "Спільна думка", яка займається "відкатами" та розкраданнями бюджету... Що правда,то правда
Відповісти