За події у Нових Санжарах арештують щонайменше сім людей

За події у Нових Санжарах арештують щонайменше сім людей
Внаслідок зіткнень із поліцією у Нових Санжарах на Полтавщині були затримані і відпущені 24 людини, сім протестувальників отримають підозри з клопотанням до суду про "прямий арешт".

Про це стало відомо зі слів міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна", - пише Українська правда.

"24 людини відразу затримали. Потім відпустили, тому що достатні підстави з'являться трохи пізніше, коли буде документальне підтвердження.

Крім одного - того, хто розігнав "Ниву", будучи п'яним в драбадан, і направив цю "Ниву" на нацгвардійців".

Міністр розповів, що інші шестеро громадян протягом найближчої доби отримають від поліції "підозри з пропозицією до суду про прямий арешт": "Це ті, хто кинув тротуарну плитку в голову поліцейському, і він у важкому стані зараз у лікарні з перебитим обличчям і зламаними кістками; ті, хто кидав каміння в автобус; ті, хто кричав "ми вас усіх спалимо".

Аваков також зазначив, що у Нацгвардії не було засобів нападу

"Вони всі були без гумових палиць, із голими руками та щитами, щоб не виникло потім відчуттів, як деякі казали, що" нас тут побили по-звірячому".

Водночас, за його словами, серед протестувальників не виявилося жодного постраждалого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так важливо було видавати за волинські новини публікацію в "Українській правді", журналісти якої дивились інтерв'ю міністра МВС в телепередачі Шустера?
Відповісти
Ще отих лемків і тернополяк трохи-б до тями привели, а то тільки вміють патріотичні гасла горлати, а як до діла - то гірше худоби...
Відповісти
Да что ви все сума сходите по этому коронавирусу. Украина и без коронавируса входит в пятерку стран с самой высокой смертностью в мире. В Украине ежегодно умирает 600 тысяч людей. Откройте криминальную или медицинскую статистику. Для сведения: убийства, только за январь-сентябрь 2019 года составляють - 4934 факта; за тот же период изнасилования составляют - 158 случаев; ДТП со смертельным исходом, погибают 10 человек на 10000 граждан Украины. Онкология в 2019 году унесла жизни 77 тысяч украинцев. Чаще всего это был рак легких, груди и желудка. 30 тысяч украинцев умерли в результате травм, отравлений и различных других факторов. 24 тысячи человек из-за поражения органов пищеварения. Инфекционные заболевания унесли жизни 12 тысяч человек. Чаще всего – это был СПИД или различные формы туберкулеза.
Відповісти