З мобільним за 5 тисяч та в діамантах ходити в школу не варто, – віце-мер Луцька

З мобільним за 5 тисяч та в діамантах ходити в школу не варто, – віце-мер Луцька
Перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук вважає: подолання нерівності між учнями шкіл багато в чому залежить від батьків.

"На мою думку, тут дуже багато чого залежить від батьків та виховання, від розуміння в родині, що в дорогих костюмах, із мобільними телефонами за 5 тисяч гривень та у діамантових прикрасах до школи ходити не варто. І тоді проблема нерівності між учнями одразу б вирішалась", - розповів посадовець в інтерв'ю газеті Луцький замок, опублікованому на сайті Волинської облради.

"А заздрість та злість не росли б у душах тих школярів, батьки яких менш забезпечені. І діти із заможних сімей не ставали б такими зверхніми та жорстокими", - додав він.

Також чиновник висловився щодо впровадження форми в школах міста.

"Мені, як людині досить старомодній, те, що школярів зобов’язують носити шкільну форму, дуже подобається. Так, в Європі з гордістю носять форму навчальних закладів з емблемами", - зауважив Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно каже, а то виховують мажорів, а потім дивуються, чого нам так погано живеться... А воно виросте і місця в маршрутці інваліду не уступить.
Відповісти
расцвєла калина в полє у руч"я
Відповісти
мажорів потрібно давити пресом для овочів
Відповісти
зверху
Відповісти
цей дядечко де живе?цілий клаптик землі собі рідному та сусідам специфічним колись врізів.мажорний клаптик.сусід його 7 річний син одної людини ходив по подвірку в мєнтовскій формі пошитій на заказ.по подвірку за 3 метровим забором..то в них гумор такий..ще від кривицького-плювати сємєчкі погано,випивати на випускні..що ви творите дорослі.вас ,бидло вони бачать за еліту.ваші діти послідовні.от і все.
Відповісти
евгенович каже правду а клаптикі тут не до чого.в школі де навчается наша дитина е різні але ніхто дорогіх іграшок щоб принизити іншіх до школи не дае.а базарникі які раптово збогатіли а вдавляця за копийку хай хоть кришталеви окуляри своім купують
Відповісти
тебе вони богі..всі хто поза посадами то так..поклоняйся дальше..шукай бриліки на "базарніках" так як вас учать старослужащі..вони тебе привели до убогості мозгом та гаманцем..а на так би і шмотки купляв за цінами в рази більшими під чуткім контролем знаючих,соромязливих..йди збагачуйся..туди рекомендацій з цк щербицького не треба..пасадовці..
Відповісти
дитину в мєнтовскій формі на заказ пошиту він кожен день бачить..то дитина базарніків..клаптик біля 6 відділку під 3-4 котеджа загороджений то єдиний в місті такий острівець посеред вулиць міських..ти своїй дитині форму мєнта копію чо не пошиєш?хто власники рендж роверів та х6 яким не всім є по 20 років в місті цьому..раптово збагатіли на ринках...відкрий кабінет свій чоловіче глянь вон твій начальник пішов..за 3 тис.грн. він живе..
Відповісти
Ця НЕРІВНІСТЬ всеодно десь вилізе! Її в школі,точно, не повинно бути! Ця хвороба чомусь вражає українців, можливо
інших еСеНДівців! А з іншого боку Україна вважається найбіднішою країною Європи - загальновідомо, при всьому тому, що велика прірва між бідними та скоробагатьками.
ЦЕ ВСЕ ТОМУ, ЩО НЕ ПЛАТЯТЬСЯ ПОДАТКИ та ПЛЮС КОРУПЦІЯ !!
ДОРОГІ АВТО,КОТЕДЖІ, ПОВАЛЬНЕ ЗЛОДІЙСТВО, ДЕРИБАН,ОФШОРИ-
ЦЕЙ НЕГАТИВ РУЙНУЄ КРАЇНУ !
Відповісти
Останні новини
З мобільним за 5 тисяч та в діамантах ходити в школу не варто, – віце-мер Луцька
10 червень, 2013, 09:23