Тату «Там, де ми є» – на грудях, а «Антитіла» – у серці: музиканти запросили на концерт у Луцьку палку шанувальницю. ФОТОРЕПОРТАЖ

Тату «Там, де ми є» – на грудях, а «Антитіла» – у серці:  музиканти запросили на концерт у Луцьку палку шанувальницю. ФОТОРЕПОРТАЖ
Киянка Анастасія Мироненко фанатіє від гурту «Антитіла» ще з 12 років. Зараз дівчині – 21, вона мешкає в Харкові, але буває чи не на кожному виступі улюбленого гурту. Коли є можливість, катається слідом за виконавцями в різні куточки України і не тільки. Наразі на її рахунку вже 14 відвіданих концертів, каже, що їздитиме з туром «HELLO 2020» у кожне місто. «Звісно власним ходом», – сміючись, уточнює дівчина.

Другою локацією у двотижневому турі став обласний центр Волині – Луцьк. Музиканти з «Антитіл» помітили палку шанувальницю вже давно, тож вона не здивувалася, коли вони запропонували їй цікаву можливість поволонтерити за квитки на їхні виступи.

Увагу журналістки Інформаційного агентства ВолиньPost привернуло тату на грудях у Анастасії: «Там, де ми є» з червоним сердечком та чорними гілочками. Не кожен наважиться на таке, але дівчина переконує, що це стало частиною її самої і на всі «Ти скоро це зведеш» від друзів відповідає лише одне – «Ніколи!».



«Тихо, тихо, стоп марафон,
Ти прокидаєшся, це був лиш сон…», – сидячи за стійкою із фанськими сувенірами голосно наспівувала дівчина. До концерту у Луцьку лишається ще трохи більше години, їй довірили спостерігати за футболками, плакатами, дисками та іншою атрибутикою, доки гурту немає на місці.

– Всі пісні «Антитіл» знаєш?
– Всі до єдиної!


Все почалося з «Бери своє», а потім якось понесло…

«Бери своє» – перша пісня у виконанні рок-гурту «Антитіла», яку почула Анастасія, з того часу вона закохалася у треки музикантів та зараз просто не може обрати улюблений. Каже, що знає усі мелодії та слова пісень на пам’ять і з легкістю проспіває усі від початку і до кінця. Хизується своєю феноменальною пам’яттю, коли починає перелічувати концерти на яких була, разом із датами та містами.

«Перший мій концерт відбувся у 2017 році в Харкові, це було 16 березня, потім на вертолітному майданчику, 25 травня, у Києві, а згодом весь тур «HELLO» 2019 року: Львів, Київ, Харків, Полтава, Одеса, два концерти у Палаці спорту, День міста Нікополь та на фестивалі «Вітер надії» у Львові, 21 квітня полечу до Варшави», – розповідає шанувальниця.

– Певно з часом музиканти вже почали впізнавати тебе у натовпі?

– Так, вони посміхалися, махали зі сцени. На одній фан-зустрічі у Харкові Сергій Вусик і взагалі сказав: «Ооо, ми тебе пам’ятаємо», – а мені так приємно стало, коли вони дарують свої посмішки і такі відкриті до людей.

– Розкажи історію татуювання.

– Історії, як такої, немає. Я зробила його минулого року і тепер це стало частинкою мене. Друзі часто кажуть, що я божевільна, навіщо мені їздити в кожне місто, вони ж співають одне й те ж саме. Так, тексти пісень – ті ж самі, але виконання щоразу – особливе. Ні з чим не порівняти це відчуття, ті емоції, атмосферу. Щоразу на концертах переживаю їх ніби вперше і щоразу по-новому закохуюся в «Антитіла». Музика об’єднує тисячі людей і усі вони знають, з якою етою сюди прийшли – послухати якісну українську музику.

– Яку музику окрім треків «Антитіл» слухаєш?

– Я меломан. Моя мама працює на радіо, тож з дитинства я звикла слухати різну музику, звісно більше всього подобається якісний український контент.

– Комунікуєш якось з учасниками гурту?

– Так, часом листуємося у соцмережах, тож рано чи пізно вони знатимуть, що я знову приїду до них на концерт. То вони, як бачать мене вже на зустрічах після виступів, то вже кажуть: «Ну давай фото, як завжди».



На годиннику вже сімнадцята година. У залі драмтеатру люди чекають на вихід своїх кумирів. Як тільки гасне світло, зал вибухає шквалом оплесків. На екранах позаду сцени показують кумедні відео з героями «Антитіл» і виходять вони…



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як гурт «Антитіла» зачаровував лучан концертом. ФОТОРЕПОРТАЖ

Впродовж всього концерту Анастасія Мироненко сиділа під сценою разом із журналістами-фотографами, знімала виступи на телефон і підспівувала кожній пісні.

«Ось воно щастя і ті самі емоції заради яких я і катаюся за ними по усіх концертах», – пошепки сказала мені Анастасія, коли музиканти виконували трек «Там, де ми є».



Текст і фото Валерії КОЛІСНИК.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вот эту музыку они хотят чтоб всем нравилась.
Відповісти
Останні новини
Тату «Там, де ми є» – на грудях, а «Антитіла» – у серці: музиканти запросили на концерт у Луцьку палку шанувальницю. ФОТОРЕПОРТАЖ
22 лютий, 2020, 18:08