Луцькі мами не можуть «помиритися» з електронною чергою у садочки

Луцькі мами не можуть «помиритися» з електронною чергою у садочки
Побачити реальну чергу у дошкільні навчальні заклади Луцька можна буде вже на цьому тижні - запевняють у Луцькій міській раді.

Це стане можливим тоді, коли управління освіти доведе до відділу програмно-комп’ютерного забезпечення мерії інформацію щодо кількості вільних місць у садочках.

«Нам, як реалізаторам, ще не доведені межі вікових груп управлінням освіти, тому саму чергу ще не можемо запустити. Тобто, коли людина дивиться електронну чергу на сайті міськради, вона не бачить, де саме вона знаходиться у черзі. Будуть доведені межі вікових груп, кількість вільних місць, то все стане на свої місця», - зазначив начальник відділу Денис Осокін.

Труднощі з роботою електронної черги відчувають батьки, які вже зареєстрували дітей. На адресу «Гарячої лінії» ВолиньPost надійшло прохання від учасниць форуму «Луцьк-мама» допомогти розібратися з низкою проблемних питань, які виникають у батьків в ході роботи з електронною чергою.

Зокрема, батьки були стурбовані тим, чи зможуть вони змінювати дані про дітей у реєстрі.

Як пояснив Денис Осокін, номер свідоцтва про народження, який вносять батьки при реєстрації, є водночас паролем, який дозволяє виправити помилку у введених даних.

Якщо ж інформацію подавав дитячий садочок, який не мав номера свідоцтва про народження, то необхідно звернутися до відділу програмно-комп’ютерного забезпечення, який ці дані внесе.

«Номер свідоцтва – це пароль. Якщо він не внесений, то змінити не можна нічого», - пояснює Осокін.

У ситуації, коли в реєстрі є дві заявки – внесена ДНЗ і батьками – перевага надаватиметься тим заявкам, які внесені дитсадком.

«Та, що була занесена садочком, вона має першочергове значення, оскільки в принципі мала би бути внесена раніше і мати вище місце у черзі», - пояснює спеціаліст.

Якщо ж дитину двічі зареєстрували в один і той же ж садочок, то батьки самі зможуть вибирати, яку заяву залишати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДНЗ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бред....
Відповісти
Поясніть мені такій не розумній, якщо я записана вже 2,5 роки назад, стою в черзі 5 по списку, то це вже нічого не значить???
Як мені пояснили в ДНЗ несіть код з електронного списку і тоді ми візьмемо Вашу заяву!
Тобто 50 людей прибіжить раніше з тим кодом і їх візьмуть, а я якщо не встигну то не попадаю в ДНЗ?
Відповісти
хай пан Холодков віддасть дітям свое приміщення дітсадка а потім міліція вижене пузатих дядек з іншіх садочків і черга пропаде
Відповісти
"У ситуації, коли в реєстрі є дві заявки – внесена ДНЗ і батьками – перевага надаватиметься тим заявкам, які внесені дитсадком"
Ау народ чи це про перспективну корумповану схему заговорили освітяни.
Так, як щось розумне зробити "барани" а коли коритце забирати почали і робити змушують то он як закрутилися. Цікаво що рада на таку ініціативу скаже чи лохи лохів хохануть.
Відповісти
а що робити тим батькам у яких немає доступу до інтернету? як слідкувати за чергою (дитину наприклад подав садочок, вказавши № свідоцтва)?
Відповісти
А що робити коли в ДНЗ були 45 а тут в черзі 121 Де дівся запис "У ситуації, коли в реєстрі є дві заявки – внесена ДНЗ і батьками – перевага надаватиметься тим заявкам, які внесені дитсадком"А в реєстр реєструвалась одна з найперших.В черзі 2 роки ДЕ ПРАВДА?????????
Відповісти
Останні новини
Луцькі мами не можуть «помиритися» з електронною чергою у садочки
10 червень, 2013, 11:41