Український канал показав 23 лютого радянські пропагандистські фільми

Український канал показав 23 лютого радянські пропагандистські фільми
Попри попередження від Нацради, український телеканал "Інтер" вранці 23 лютого у своєму ефірі все ж показав радянські фільми на військову тематику. Таким чином мовник відзначив так званий День захисника вітчизни. Цю дату святкували у колишньому радянському Союзі та всіляко вітають у сучасній Росії як день справжнього чоловіка.

Про це повідомляє канал 24.

Більше того, на "Інтері" запустили цілий цикл "святкових" фільмів під загальною назвою "Справжнім чоловікам присвячується". Демонструватимуть їх у ефірі з 22 по 23 лютого.

"Всім, хто залишився вірним батьківщині. 22 – 23 лютого дивіться на "Інтері" найкращі гостросюжетні фільми", – мовиться в анонсі каналу.

22 – 23 лютого на інтері запустили цілий цикл фільмів, присвячених "справжнім чоловікам"

22 лютого у сітці мовлення "Інтер" показав радянську стрічку "З життя начальника карного розшуку" та російський серіал "Захоплення", який розповідає про роботу силовиків у країні-агресорі.

А 23 числа на каналі вийшла стрічка про навчання радянських десантників "У зоні особливої уваги". І одразу ж з нею її друга частина – "Хід у відповідь". Зауважимо, що це був повтор за 22 лютого.

Що передувало цим подіям

Ще 20 лютого Національна Рада з питань телебачення та радіомовлення звернулася 23 лютого – радянське свято: Нацрада виступила з попередженням для ЗМІ до всіх українських телеканалів щодо програмування сітки на 23 лютого. Регулятор нагадав, що в Україні діє закон "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки".

Відповідно до нього, заборонено розповсюджувати та демонструвати аудіовізуальні твори, які містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора та їхні окремі дії щодо створення позитивного образу російських або радянських силовиків.

"Також чинним законодавством передбачено недопущення трансляції та демонстрування каналами мовлення фільмів, вироблених фізичними та юридичними особами держави-агресора", – додали у Нацраді.

Крім того, держорган пообіцяв моніторити ефіри мовників 23 лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...І що в цьому поганого?
Відповісти
Є порушення, неоднократні, попередження були, лишити ліцензії, забрати частоти і забути про цей пропагандонськи кАнал.
Відповісти
Не роздмухуйте, а почитайте Закон про заборону! Там зазначено які фільми, у який період зняті, заборонені! Вищеперелічені під заборону не підпадаютиь! Якщо свого немає що дивитись - будемо дивитись інше!
Відповісти
Руки закороткі! :)))
Відповісти
це свято Радянского Союзу а не Руске.день Афганця незминили?чому день 23 минять
Відповісти
Та це помийна яма, а не канал, його дивляться совкофіли і їх нащадки, які люблять черги, дифіцит, хрущовки через 20 років плідної праці і пишатись тим, що в світі всіх давно не цікавить.
Сталін ту війну з гітлером вдвох і замутили, розділивши польщу, а якби не союзники, то і перемоги би не було, скільки "загниваючий запад" совку дав зброї в цих кіно якось не показують. Пропагандонські фільми пропагандонського каналу.
Якось пофіг на той інтер, не дивився це лайно і бажання немає
Відповісти
Хто його дивиться? Просочений брехнею та ригівською пропагандою. Нічого там немає цікавого, навіть пенсіонери вже не сприймають це гівно
Відповісти
А ви чому дивитесь цей канал? Не дивіться, очі не бачать - душа не болить. І не догризайте інших.
Відповісти
На одному місці вони крутили ваші заборони......
Відповісти
Останні новини
Український канал показав 23 лютого радянські пропагандистські фільми
24 лютий, 2020, 07:11