Де у центральному парку Луцька планують збудувати туалет

Де у центральному парку Луцька планують збудувати туалет
У Луцьку у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки поблизу зоопарку хочуть збудувати громадську вбиральню.

Про це йдеться у проєкті рішення, що оприлюднений на сайті міської ради, пише "Конкурент".

Луцька міська рада хоче надати комунальному підприємству «Парки та сквери Луцька» ділянку для будівництва туалету. Мова йде про територію площею 0,07 га.

Відповідно до схеми, туалет буде розміщений неподалік зоопарку. У бюджеті розвитку міста планували виділити 2 мільйони гривень на будівництво громадської вбиральні в парку.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так-так, почніть будувати туалет ! І тільки замовником зробіть Булу з блондами ! Він там зробить для на другому поверсі виставковий зал для мавп, а на третьому і четвертому - суші-бар з терасою для кікімор !
Відповісти
В ротонді є туалет, а за 2млн можна найняти персонал, що підтиратиме дупи відвідувачам.
Відповісти
Яких кікімор?
Відповісти
В парку вже є велика вбиральня біля каруселей.
Зробіть там ремонт і все, для чого ще одну будувати?!
Відповісти
Підтримую читачів, особливо коментар "Води слонам", що в нашому парку є вже велика вбиральня, правда забута і закинута Богом. Прочистити добряче каналізаційні труби, приєднати воду, закупити унітази, декілька дверей та повісити на стінку одне дзеркало до чоловічої зали, друге дзеркало до жіночої зали. Взяти на роботу по одній літній жінці для збирання 2-4 грн. від людей плати за послуги туалетом та видачі туалетного паперу в одні руки. Дайте цім жінкам зарплату до 5 тисяч грн. на місяць, вони собі ще на зарплату заробляти будуть і спасибі скажуть і там буде порядок і все буде блищати. А тут пишуть, що два мільйони грн. треба для будівництва вбиральні. Брєд сивої кобили. Те що я описав принаймі потягне на 50-70 тисчяч грн. Отож майже 2 мільйони грн. краще витратіть дітям-інвалідам та пенсіонерам-інвалідам спеціалізованих будинків для подарунків, одягу та на харчування. Вбиральню вони нову будувати надумали. Сміх та гріх.
Відповісти
Тато депутат обіцяв дітям мерса. тато купить
Відповісти