Душові кабіни: види й де можна купити вигідно*

Душові кабіни: види й де можна купити вигідно*
Дизайн ванної кімнати доповнює загальний дизайн вашого дому. У ванній кімнаті основою є душова кабіна. Адже більшість людей сьогодні, вибираючи між ванною і душовою кабіною, вибирають останню. Причини очевидні. Душ - це й більш комфортно, і більш економно. Проте перед покупкою душової кабіни варто ознайомити з тим, які її види бувають, щоб покупка принесла якомога більше користі й гарно виглядала у ванній кімнаті.

Душові кабіни: види та їх особливості

Душові кабіни в загальному бувають трьох видів:

• закриті;
• відкриті;
• комбіновані.

Відкриті душові кабіни представляють найпростішу конструкцію. Вони без стелі. Одну, а часто й дві стіни у них заміняють стіни ванної кімнати. Відкрита душова кабіна може бути із піддоном або без нього. Також є безпорогові моделі. В останному випадку проводяться складні роботи над системою зливу. Оскільки відкрита душова кабіна - це проста конструкція, то тут немає ніяких додаткових функцій, наявних в інших видах кабін.

Закрита душова кабіна - це вже складніша конструкція. За виглядом це бокс, який має стелю, піддон, стіни і двері. Оскільки така кабіна щільно закривається з усіх боків, їй притаманна звукоізоляція. Це створює додатковий комфорт у використанні цього виду кабін. Закриті душові кабіни бувають різної форми - прямокутної, квадратної, круглої, напівкруглої. Вибирати таку кабіну варто на основі особистих уподобань. Великою перевагою закритих кабін є те, що в них є додаткові функції, на відміну від відкритих кабін.

Комбіновані душові кабіни найбільш функціональні серед цих трьох видів. У них є багато додаткових функцій. Зовні це закрита душова кабіна із ванною і стінами. Комбінована душова кабіна велика за розмірами, тому займає багато простору. Щоб купувати такий вид кабіни, потрібно мати велику ванну кімнату. Окрім того, комбіована душова кабіна найдорожча з усіх тьох видів. Але її ціна виправдана комфортом і функціональністю.

Де купити якісну душову кабіну?

Душові кабіни різних видів є в інтернет-магазині "Хороший дім". Якщо вас цікавить душові кабіни ціна, переходьте на сайт магазину і дізнавайтеся детальну інформацію. Асортимент товарів інтернет-магазину великий. Є моделі різної форми й виду, а також різного розміру. Підбирайте душову кабіну для себе залежно від того, який розмір та дизайн вашої душової кімнати.

Якщо хочете купити душову кабіну високої якості - тоді переходьте в інтернет-магазин "Хороший дім". З товарами, придбаними у ньому, ваш дім стане справді хорошим. Будьте в цьому певні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Душові кабіни: види й де можна купити вигідно*
25 січень, 2020, 09:47