Для чого потрібні диспенсери для одноразових стаканів*

Для чого потрібні диспенсери для одноразових стаканів*
Диспенсер для одноразових стаканів – практичне та зручне рішення, придбати його можна на сайті компанії https://kioskdesign24.com/dispenseryi-dlya-stakanov.html . при виборі та купівлі виборів важливо звертати увагу на матеріал, якість збірки та гарантійний термін служби. В Kiosk24 все на вищому рівні, в цьому ви швидко переконаєтесь та станете їх постійними клієнтами.

Призначення диспенсера для стаканів

Диспансер по суті являє собою органайзер для одноразових пластикових, картонних чи пінних стаканів різного розміру та дизайну, який дозволяє зручно зберігати їх та дозує поштучно для подальшого використання. Він буде практичним та зручним при установці на барній стійці, в точці вуличної торгівлі чи лінії роздачі, так як зекономить час працівника та дозволить зберегти більше вільного місця.

Призначення диспенсера для одноразових стаканів полягає у наступному:

• порядок – так, робоче місце працівника в закладах з великою прохідністю точно буде більш організованим та прибраним, стакани не більш не будуть хаотично лежати на столі;
• гігієна – вплив навколишнього середовища, осідання пилюки, попадання бруду та бактерій більш не страшні, так як стакани будуть надійно закриті в спеціальному відділені та видаватимуться по одному;
• зручність – стакани будуть завжди під рукою,їх не потрібно постійно розділяти, притримуючи при цьому іншою рукою всю стопку.
Монтаж та налаштування диспенсерів під будь-який розмір та об’єм стаканів відбувається просто, не потрібно для цього спеціальних знань та навиків. Ці органайзери є універсальними, завдяки особливій конструкції та ергономічності їх можна установити у будь-якій зручній працівникам чи клієнтам зоні. . Вони не потребують спеціального технічного обслуговування, для початку користування необхідно лише ознайомитись з інструкцією від виробника.

Види та особливості диспенсерів

Диспенсери для одноразових стаканів поділяються на види відповідно до:

• способу установки: вертикальні, горизонтальні, під нахилом 45 градусів;
• типу монтажу: на барну стійку,на спеціальний тримач, під прилавок, настільний;
• типу корпусу: пластикові, скляні, металеві;
• об’єму стаканів: 175 – 350 мл, 350 – 700мл, 700 – 1200мл;
• матеріалу стаканів: для пінних, картонних, пластикових.

Деякі моделі мають додаткову можливість фіксувати та поштучно видавати кришечки для стаканів. Вони коштують дорожче, ідеально підходять для закладів, які практикують самообслуговування при купівлі кави(заправки, «бистро», фаст-фуди).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!
Відповісти