У мерії Луцька затвердили кошторис реконструкції зоопарку

У мерії Луцька затвердили кошторис реконструкції зоопарку
Реконструкція луцького зоопарку обійдеться в більш як 25 мільйонів гривень.

Проектно-кошторисну документацію реконструкції звіринця 10 червня під час позачергового засідання затвердив виконком міської ради.

Як розповів мер обласного центру Микола Романюк, такого обсягу грошей в муніципалітету поки немає.

Однак, приблизно 15 мільйонів гривень надійде від Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь-Україна в межах проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму».

Ще 1,5 мільйона гривень дадуть з міського бюджету.

"Цих грошей вистачить до весни 2015 року", - зауважив мер, додавши, що завершити реалізацію проекту заплановано в 2016 році.

Тож, члени виконкому затвердили проектно-кошторисну документацію.

Як повідомив заступник начальника управління капітального будівництва Микола Цвірук, найближчим часом оголосять тендер, за результатами якого визначать підприємство, яке займеться реконструкцією зоопарку.

Як повідомлялося раніше, в межах проекту в луцькому звіринці планується реалізація таких заходів: будівництво містечка для ведмедів та містечка для левів з вольєрами, оглядовими терасами, павільйоном; облаштування та благоустрій території (інженерні комунікації), обігрів, енергетичні мережі, освітлення, каналізація та водопровід, пішохідні стежки; виготовлення інформаційних таблиць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура у мене буде сыно...
Відповісти
краще дороги зробіть!
Відповісти
Саме цікаво чи з толком вони ті гроші потратять. Ато із ЄС гроші прийдуть ті і вони "ніби освють". За такі кошти можна новий зоопрак з нуля побудувати.
Відповісти
І не один, а два! Ну просто "золотий" проект для Байцима, справжня годівниця! Ну який ще проект міг би так зацікавити власника кінно-фермерського господарства ?

Цікаво, скільки мільйонів виділених на ЗООПАРК "осяде" на ФЕРМІ в Байцима? Ваші ставки?
Відповісти