Найпоширеніші запити в пошуковику: волинян цікавлять сни

Найпоширеніші запити в пошуковику: волинян цікавлять сни
Щомісяця мешканці України задають Яндексу близько мільйона запитів, а жителі Західної України ‒ понад 50 тисяч запитів, які так чи інакше повʼязані зі снами.

Найчастіший із запитів, пов’язаних зі сном, слово «сонник». Він входить до сотні найпопулярніших запитів українців, а іноді входить і в десятку найпопулярніших, ‒ пише Вголос.

Найбільший сплеск інтересу до сновидінь виникає в січні, у період ворожінь на святки.

Найчастіше користувачі із Закарпаття, Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської та Чернівецької областей, як і решта українців, намагаються дізнатися, як трактувати побачене. Наприклад, «до чого сниться пташеня сови» або «що, як сниться золотий перстень». Уві сні бачать і звірів ‒ «до чого наснився козел», і їжу – «до чого сниться малина», і різноманітні події – «приснилося що мені передбачають майбутнє».

Іноді сновидіння описують у загальних рисах – «коли сниться дощ», а іноді дуже докладно – «наснилося, що дружина подарувала мені красиві коричневі туфлі».

До Топ-10 снів, тлумачення яких українці шукають в Яндексі належать:… вагітність; риба; весілля; колишній хлопець; змія; хлопець, який подобається; кров; море; секс; собака.

У Яндексі шукають не лише значення снів. Іноді користувачі хочуть дізнатися, «що потрібно зробити, щоб приснився страшний сон» чи «як зробити щоб сон не збувся». А дехто хоче навчитися впливати на сни інших — «як пробратися в сон людини» чи «як зробити так, щоб людині наснилося те, що треба мені».

Трапляються і такі запити мешканців Західної України про сни: «До чого сниться вішати на шнурок підковдру» – Львів; «До чого сниться розкачувати тісто качалкою» – Львів; «Мені приснилося, що я дівчина» – Ужгород; «Що означає сон, в якому завжди є їжа» ‒ Луцьк; «Якщо сниться маленька пташка» – Рівне; «Що означає, якщо сниться паркур на велосипеді» – Рівне; «Що сниться кішці» – Тернопіль; «Якщо приснилася колишня мого хлопця» – Івано-Франківськ; «Коли сниться пиріжок» – Хмельницький; «Сниться, що у чоловіка є жінка» –Чернівці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найпопулярніші запити це порно іgjhyj
Відповісти
Яндексом ще й користується хтось...
Відповісти
Звісно ніхто. тому його тут і згадують.
Відповісти