Як замовити найкращий весільний торт*

Як замовити найкращий весільний торт*
Весілля - це найочікуваніша подія для коханих, і його організація завжди дуже відповідальна справа. Все потрібно продумати до найменших дрібниць, адже свято має стати найкращим днем для закоханої пари, а для всіх його гостей чудовим спогадом. Весільний торт у цьому процесі посідає значну частину. З ним пов’язані традиційні та вже сучасні звичаї. А тому купити торт якогось звичайного дизайну - це не діло. Торт має бути вишуканим та унікальним за своїм оформленням. Ну і, звісно ж, смачним та поживним.

Як замовити найкращий весільний торт

щоб на вашому весіллі був красивий та вишуканий торт, який ще довго вихвалятимуть гості свята, в першу чергу варто звертатись до професійних кондитерів. У кожному містечку є хороша кондитерська, і не варто ризикувати, замовляючи важливий десерт у сумнівних пекарів без потрібного досвіду. Справа в тому, що спекти смачні коржі та зробити хороший крем - це лише пів справи. Весільний торт - це велика конструкція, котора повинна вміти простояти кілька годин при певному температурному режимі. А для цього професійні кондитери створююсь справжнісінькі проекти. А інколи навіть виготовляють пробний варіант, щоб упевнитись у правильності власної розробки.

Про що необхідно спитати кондитера перед замовленням?

• Які різновиди тіста та начинок використовуються у кондитерській. А також про те, які їх поєднання будуть вдалими чи навпаки, невдалими.
• Які різновиди їстівного декору може створити кондитер? Чи буде можливість внести коригунки у замовлення після огляду пробного макету весільного десерту?
• Скільки кілограмів готового десерту потрібно, враховуючи конструкцію торту та спосіб його розтинання, а також кількість запрошених гостей на свято.
• Чи можливий декор торту за представленим фото чи ескізом? Якщо так, то з якими саме інгредієнтами буде створюватись запропоноване вами декорування.
• Коли саме необхідно внести завдаток за створення весільного торту, щоб кондитери точно встигли приготувати та оздобити ваш торт.
• Чи надається послуга доставки, виносу та розтину торта на святі? Доставка великого торту - це дуже складний процес, і якщо кондитерська надає такі послуги, радимо обов’язково ними скористатись, і не ризикувати з самостійною доставкою. На жаль, саме по дорозі до місця свята шедеврально зроблені торти втрачали свою форму, та псувались.

Декор - це справа особиста, кондитери здатні виконати практично будь що, але вибір інгредієнтів та продуктів краще довірити саме фахівцям. Вони знають, як ведуть себе ті чи інші продукти у різних умовах. Це особливо актуально для тих замовників, чиє весілля відбуватиметься в теплу пору року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як замовити найкращий весільний торт*
25 січень, 2020, 23:59