Вибираємо екіпіровку для занять карате правильно *

Вибираємо екіпіровку для занять карате правильно *
Якщо дитина має намір займатися карате, про підготовку спорядження варто подбати заздалегідь. В цьому допоможе асортимент магазину forbox.com.ua, який пропонує різноманітні товари для боксу та єдиноборств. Звичайно, приходити в зал у звичайному спортивному костюмі не варто. Потрібна стандартна професійна екіпіровка для карате, і купити її під силу навіть новачкові, якщо озброїтися деякими знаннями.

Не ціна, а якість

Форма для карате не вдарить по кишені, особливо якщо купувати в інтернет-магазині, де по оптимальній ціні пропонуються абсолютно всі її види і деталі. Звичайно, ви можете обрати будь-який магазин. Єдина вимога при покупці - товари повинні мати чіткий опис одягу по росту. При цьому підгонка за розміром і фігурі не актуальна – екіпірування її не вимагає, і можливі будь-які відступи.

Основа будь-якого спорядження для занять карате - кімоно. Воно може мати різне виконання. У продажу є кімоно для тхеквондо, дзюдо і безпосередньо карате. Слід одразу розуміти, що купувати потрібно тільки спеціалізований варіант, «замінники» не підходять.
При цьому кімоно повинне:

• бути білим або чорним. Останнє підійде для тренувань, а на змаганнях будь-якого рівня приймається виключно біле, інші кольори не підходять;
• не мати емблем і нашивок, крім бренду виробника;
• мати особливий крій: у продажу представлені кімоно ката для базових комплексів карате, яке має укорочені штани і рукава та зшито з більш щільного матеріалу, і кімоно куміте, призначене для бою (воно виготовлене з легкої тканини і підходить для новачків).
Варто вибирати одяг з маркуванням WKF-тобто схвалений Всесвітньою федерацією карате.

Що ще потрібно для початківця?

Крім кімоно, важливі ще й деталі екіпіровки, і їм теж потрібно приділяти особливу увагу.

1. Пояс для карате. Він не йде в комплекті з кімоно. На фото товару кімоно може бути підперезано, але це робиться тільки для створення цілісного образу. Пояс повинен бути тільки білим, кольорові є кваліфікаційними, і їх потрібно буде купувати пізніше, коли спортсмен досягне певного рівня.
2. Захист-накладки на руки (можуть бути синіми або червоними), напівфути (також бувають синіми або червоними), щитки на гомілки (можуть бути синіми, червоними або білими), протектор пахової зони/протектор для грудей (захист для чоловіків і жінок, відповідно).

Кращі деталі екіпіровки - також схвалені WKF. При цьому захист повинен обов'язково бути зручним. Не варто для початку купувати брендові речі, іноді досить обмежитися найпростішими моделями, адже все одно в залі потрібно буде демонструвати не стильний одяг, а унікальні навички.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: карате
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибираємо екіпіровку для занять карате правильно *
23 січень, 2020, 00:14