Крісло-мішок - релакс для малюків та дорослих*

Крісло-мішок - релакс для малюків та дорослих*
Модною новинкою останнього десятиліття стали безкаркасні крісла-мішки, купити які стане чудовою ідеєю. Виглядають вони в інтер'єрі незвично та оригінально, при цьому дарують своїм власникам неабиякий комфорт. Погодьтеся, яким би не був зручним і м'яким диван, він ніколи не зможе трансформуватися і підлаштуватися під положення тіла свого власника. А от крісло-мішок приймає форму тіла людини, покращує настрій і самопочуття. Адже часто дуже хочеться після напруженого дня сісти або прилягти в комфортному місці, щоб зняти напругу, розслабитися і помріяти.

Що таке крісло-мішок?


Ці вироби також називають бін-бег або пуф-мішок. Їхні переваги та особливості просто вражають! За формою крісло може бути абсолютно різним: груша, м'яч, крапля, подушка, піраміда або таких незвичайних форм, як квітка чи губи. Вони однаково комфортні, тому купуйте той предмет, який радуватиме око.

Стосовно наповнювача, то всередині крісла-мішка знаходиться пінополістирол - матеріал, спеціально розроблений для використання у побуті. Це маленькі гранули мають безпечні і практичні властивості. Вони не вбирають вологу, відрізняються невеликою вагою, біологічно неактивні (не дозволяють заводитися бактеріям і грибкам), екологічно чисті (не викликають алергію), не вбирають запахи, відрізняються вогнестійкістю.

Для зовнішнього матеріалу крісла-мішка може використовуватися бути будь-яка тканина:

• жаккард,
• гобелен,
• велюр,
• замша,
• еко-шкіра й багато інших.

Про спектр кольорів і говорити годі: є варіанти на будь-який смак і настрій. Тобто для будь-якого інтер'єру будинку завжди знайдеться крісло-мішок необхідної текстури з ідеальним колірним рішенням.
Крісло-мішок - це не тільки зручний і затишний елемент інтер’єру, воно ще й дуже мобільне. За рахунок невеликої ваги його можна без проблем перенести в будь-яке місце вашої оселі. Не проблема поставити його в дитячій, а потім перемістити у вітальню або на кухню.

Крім всіх вище названих переваг, крісло-мішок є трендовим предметом меблів.

Де купити крісло-мішок?

Крісло-мішок можна пошити і самостійно, якщо маєте час та натхнення. В інтернеті можна знайти безліч майстер-класів і порад з цього приводу. Ну а для тих, хто хоче обзавестися ним швидко і без турбот, магазин pufic.com.ua пропонує купити крісло-мішок на будь-який смак і колір. Зручне меню, детальні описи кожного предмету допоможуть з вибором найкращого варіанту для вашого дому.

Ідіть в ногу з часом, купуйте крісло-мішок для себе або в подарунок, і ви не помилитеся з вибором!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Крісло-мішок - релакс для малюків та дорослих*
14 січень, 2020, 00:35