Системи протипожежного захисту від компанії «Охоронний Холдинг»*

Системи протипожежного захисту від компанії «Охоронний Холдинг»*
Пожежа – чи не найбільше лихо, яке руйнує будівлі, знищує майно, а головне – нерідко забирає людські життя. Ось чому так важливо мати досконалі засоби протипожежної охорони. Це справедливо як для житлових будинків, так і для промислових об’єктів. Компанія «Охоронний Холдинг» надає послуги з проектування та встановлення систем протипожежної охорони. Докладно про це можна прочитати на сайті https://ohholding.com.ua/uk/protivopozharnaya-zashchita.

Системи протипожежної безпеки

Без електропостачання сучасна людина – як без рук. Житлові будинки, офіси, підприємства мають велику кількість різноманітних електроприладів. Вони надають людям комфорт у житлі, дозволяють виконувати виробничі операції, але водночас всі електроприлади є джерелом потенційної пожежної небезпеки. Щоб своєчасно виявити загоряння та вжити необхідних заходів, встановлюється спеціальне обладнання. Воно, зокрема, містить в собі системи сповіщення про пожежу та системи управління евакуацією людей. На об’єктах встановлюється обладнання для централізованого спостерігання за автоматичними пожежними системами.

Системи протипожежного захисту поділяються на адресні та неадресні. Різниця між ними полягає в тому, що адресна система дозволяє точно визначити, де сталося загоряння, а це найбільш важливо для об’єктів великої площі. Обладнання може видати сповіщення про спалах і ввести у дію засоби гасіння вогню. Датчики, які входять до складу обладнання, реагують на дим, тепло та відкрите полум’я та передають відповідні сигнали. Передача може бути провідною або безпровідною.

Послуги компанії «Охоронний Холдинг»

Компанія пропонує послуги з проектування та монтажу систем протипожежної охорони. При проектуванні спеціалісти компанії враховують всі особливості конкретного об’єкту і рекомендують клієнтові склад обладнання, який є найбільш доцільним у тому чи іншому випадку і має високу ефективність та надійність. Після проектування виконується монтаж та установка протипожежних систем, обладнання для захисту від блискавок та перенапруги в електромережах.

Співробітники компанії мають високу кваліфікацію та досвід, тому в змозі виконувати всі складні роботи з монтажу обладнання. А ціни для клієнтів є цілком помірними, хоча у будь-якому випадку навряд чи слід економити на питаннях безпеки. Всі роботи, що їх виконує «Охоронний Холдинг», відзначаються використанням сучасних технологій та гнучкою ціновою політикою, яка дозволяє мінімізувати витрати замовників. Від замовлення до взяття об’єкту під охорону проходить мінімум часу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Системи протипожежного захисту від компанії «Охоронний Холдинг»*
26 грудень, 2019, 00:55