Файні демісезонні та лижні куртки для дітей від магазину Декатлон*

Файні демісезонні та лижні куртки для дітей від магазину Декатлон*
Зазвичай батьки бажають купувати для своїх дітлахів такий верхній одяг, щоб він був зручним і не сковував рухів. Саме такий товар пропонує інтернет-магазин Декатлон. Файна та неймовірно зручна дитяча куртка приємного кольору пасує будь-якій дитині, кожен фасон підлаштовується під особливості фігури. У такому одязі приємно кататись на лижах, ходити у походи та й просто гуляти вулицями міста чи селища.

Що є у торговельній пропозиції

В асортименті магазину чимало різноманітних курток. Ви зможете придбати за зовсім невелику ціну:

• демісезонний осінній одяг;
• для весняної погоди;
• для лижного спорту зимовий варіант.

Товари розраховані на стандартний зріст та розмір хлопчиків та дівчаток від 8 до 10 років. Дуже приваблює кольорова гама. Для хлопців можна вибрати куртки приємних темних кольорів: синього, чорного, хакі. Для дівчат є цікавий верхній одяг з кольоровим принтом та модний захисний колір.

Висока якість дитячих курток

Всі вироби, що пропонує магазин зроблені з особливо еластичних тканин – поліестру та поліуретану. При цьому з внутрішньої сторони вони мають спеціальну обробку, яка є гігроскопічною та не пропускає вологу. Внутрішній наповнювач додає м’якості виробам та добряче утеплює.

Демісезонні куртки для осені та весни дуже стійкі до тертя при падінні та смиканні. Більшість виробів додатково має спеціальну сітку на внутрішній підкладинці, яка додатково відводить вологу. Рухатись у такому одязі цілковите задоволення; він цілковито огортає фігуру і є зручним під час гри у футбол та інші рухомі ігри.
Що стосується лижних варіантів для хлопчиків та дівчаток, то більшість виробів має дві сторони – однотонну та з принтом. На прокладці присутня зручна етикетка, де можна записати ім’я дитини, а для картки скі-пасу виготовлена зручна кишеня. Купивши зручну куртку для лижного спорту відпадає потреба тримати її в руках.

На всі куртки для дітей в магазині існує подовжена гарантія тривалістю у два роки. Впродовж цього часу тай й, навіть, довше ваша дитина буде зручно почуватись у теплій одежі, що аж ніяк не сковує рухів.

Зручне доставлення товарів

Зробивши замовлення на сайті у вас є три варіанти його отримання. Якщо ви проживаєте у Києві, то вже через годину після заявки на купівлю дитячої куртки зможете забрати її в одному з найближчих магазинів.

Або замовити адресне кур’єрське доставлення. При цьому, якщо товар затягнув на вартість від 700 гривень вам його підвезуть зовсім безкоштовно. Для мешканців інших міст або селищ передбачено доставлення поштою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Файні демісезонні та лижні куртки для дітей від магазину Декатлон*
26 січень, 2020, 09:07