У Луцької податкової інспекції ‒ новий начальник

У Луцької податкової інспекції ‒ новий начальник
Працівникам Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області представили керівника.

Про це 10 червня 2013 року офіційно повідомив начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський, ‒ повідомляють у прес-службі ГУ Міндоходів Волині.

Відповідно до наказу Міністерства доходів і зборів України № 667-о від 24 травня 2013 року начальником Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області призначено Світлану Савчук.

«При призначенні на посаду ми враховували професійні якості Світлани Савчук як керівника та належне виконання функціональних обовʼязків працівниками Луцької ОДПІ, адже це має стати надалі запорукою систематичного наповнення бюджетів усіх рівнів, недопущенні корупційних проявів, забезпеченні якісного сервісу для платників податків», ‒ зазначив він.

На зборах трудового колективу з призначенням керівника Луцької ОДПІ привітали міський голова Микола Романюк та голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Демчук, які побажали працівникам нового відомства здобутків, невичерпної енергії та відзначили, що ефективність роботи інспекції, насамперед, залежить від оптимального поєднання інтересів бізнесу і влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де біографія цієї вельмишановної хпані?
Відповісти
Так вона і була начальником Луцької ОДПІ, але тепер появилось: "Головне управління Міндоходів у Волинській" ось так!
Відповісти
А що то за чучало дивнострижене сидить у голубому ... Блатний державний службовець!? Чи бандота!? До чого ми котимось???
Відповісти
Останні новини
У Луцької податкової інспекції ‒ новий начальник
10 червень, 2013, 18:33