У Луцьку відбувається чемпіонат України з хокею серед дітей

У Луцьку відбувається чемпіонат України з хокею серед дітей
У Луцьку триває чемпіонат України з хокею серед дітей 2007-2008-го років народження.

Хокейний клуб “Спарта” приймає команду дитячо-юнацької спортивної школи з міста Харкова. Напередодні з рахунком 4:3 перемогли лучани, йдеться у сюжеті Суспільного.

Хокеїсти зіграли другий матч з харківською командою. Після першого періоду лучани програвали 1:3. Єдина дівчина в команді “Спарта” Анастасія Миронюк розповіла про причини такого початку поєдинку.

"Якось хлопці були не зібрані і було якось важко. Харків вчора програв нам, а сьогодні став сильнішим, але після першого періоду зібралися і виграємо", - розповіла хокеїстка Анастасія Миронюк.

На початку другого періоду Артем Сак зробив рахунок 2:3. Майже одразу Артем Сак зрівняв рахунок. Тренер лучан Євген Воробйов розповів: після першого періоду захисники стали грали краще. За оборонця “Спарти” Григорія Голюту прийшли вболівати мама і сестра.

"Я постійно підтримую свого брата. Він захисник в команді "Спарта". Вчора здобули перемогу.. сподіваємося, що і сьогодні теж все скінчиться вдало. Це гра справжніх чоловіків, і я пишаюся, що брат досягає певних результатів", - підкреслила сестра Владислава Голюта.

В середині другого періоду лучани вийшли вперед. Забив шайбу Артем Сак.

"Сьогодні у другому періоді Артем теж закинув 4 шайби. Син був задоволений", - каже батько Віталій Сак.

В другому матчі наші земляки здобули перемогу. Цього разу з рахунком 6:4. На вихідних на “спартанців” очікує два поєдинки. Цього разу суперниками будуть хокеїсти зі столиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.