З «Волині» звільнили спортивного директора

З «Волині» звільнили спортивного директора
За словами головного тренера луцької "Волині" Віталія Кварцяного, з клубу звільнили спортивного директора Олександра Ярощука.

Про це він розповів у інтерв'ю FootBoom.com.

Так, серед найважливіших завдань клубу він виокремив продаж "іноземних втікачів".

"Потрібно продати іноземних втікачів, які не явилися на збори, українців, які по м`ячу влучити не можуть, але оточили себе агентами і вимагають захмарного. Якщо не вдасться це зробити, я маю візу брати вітчизняних новачків без агентів, іноземних – тільки тих, хто має 17-18 років", - мовив футбольний фахівець.

"Можу вже зараз звернутися до всіх агентів – забудьте до нас дорогу, не пропонуйте жодних "липових" футболістів, ми самі знайдемо таланти. Вилетимо з УПЛ – гратимемо дублем. Якщо гравці із сучасного складу не погодяться на зменшення зарплат, будемо з ними розлучатися", - додав Кварцяний.

Також тренер висловив думку, що зарплати потрібно зменшувати, бо вони не відповідають рівню майстерності гравців, які їх отримують.

"Збільшилися виплати гравцям, які, на мою думку, мусять ще платити нам за те, що вони в команді перебувають. Хто писав ці контракти? Спортивний директор Ярощук. Я наполіг на його звільненні", - мовив тренер.

Нарікав він і на те, що Ярощук, попри звільнення, "збиткується над командою".

"А ще дратує те, що колишні працівники клубу в особі, наприклад, спортивного директора Ярощука продовжують збиткуватися над командою. І коли він працював тут, то шкодив клубу – заважав Демяненку працювати, а коли пішов то зробив все, щоб роз’їхалися додому Занєв, Ілієв… Коли почалися перемовини зі мною про повернення у команду, зробив усе можливе, аби на десять днів затягнути цей процес. А ще почав вести роботу разом із тренером Пісковцем із послаблення клубу. Їх, наприклад, цікавив трансфер Овонікоко, якого вони хотіли купити за …800 тисяч доларів. А трансфер Наконечного, який півтора року отримував зарплату в команді ні за що?!", - розповів Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Этот Ярощук за год ободрал клуб как липку. Куда они смотрели...
Відповісти
у нього жінка молода, йому треба
Відповісти
а молоді дівчата хочуть і як ще хочуть . . . грошей і не тільки.
Відповісти
Цей поц любить повій а не Україну, зрадник і ворог, азартно знищив улюблений клуб, пішов на хер з нашого міста, сволота
Відповісти
Директор спортивного клуба несет ответственность:
За ненадлежащее исполнение или неисполнение своих должностных обязанностей, предусмотренных настоящей должностной инструкцией, — в пределах, установленных действующим трудовым законодательством Украины.
За правонарушения, совершенные в процессе своей деятельности, — в пределах, установленных действующим административным, уголовным и гражданским законодательством Украины.
За причинение материального ущерба предприятию — в пределах, установленных действующим трудовым и гражданским законодательством Украины.
Директор спортивного клуба несет персональную ответственность за последствия принятых им решений, выходящих за пределы его полномочий, установленных законодательством, уставом, иными нормативными правовыми актами. Он не освобождается от ответственности, если действия, влекущие ответственность, были предприняты лицами, которым он делегировал свои права.
Відповісти
Останні новини
З «Волині» звільнили спортивного директора
11 червень, 2013, 08:04