Кварцяний закликає президента ФК «Волинь» не «лити бруд» на клуб

Кварцяний закликає президента ФК «Волинь» не «лити бруд» на клуб
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний каже, що завжди захищатиме президента клубу Василя Столяра (на фото) як людину, але не як президента.

"Він зараз неправильно себе поводить. Я знаю, що процес передачі клубу та організаційні зміни, які відбулися два роки тому, були проведені правильно. Тепер же Василь Андрійович задіяв усі можливі і неможливі методи, щоб поховати клуб", - розповів футбольний фахівець у інтерв'ю FootBoom.com, коментуючи конфлікт між інвесторами "Волині" та її президентом.

"Відповідно, інвестори із "Мантімус Коммершиал ЛТД" оголосили, що не будуть продовжувати фінансувати команду. І клуб має вже тепер не тільки фінансові, а як я раніше казав, кадрові та організаційні проблеми. Хіба це не шкодить "Волині"? Або ж, інше – реконструкція "Авангарду" та всіх наших полів, бази. Там так само чимало зав'язано на проблемах, які створив клубу Столяр", - висловився Кварцяний.

Також він закликав Столяра не "лити бруд" на клуб.

"А от я футбол не кину, бо це моє життя і тому застерігаю Василя Андрійовича, що не можна на «Волинь» бруд лити, не можна ганити людей, які хочуть розвитку цього футболу, вкладають сюди зароблені гроші. І це при тому, що влада нічого не допомогає нам. От нещодавно дізнався вражаючий факт: від нас вимагають сім тисяч оренди на місяць за користування гуртожитком футболістів, який належав клубу 40 років", - розказав тренер.

Водночас Кварцяний звинуватив президента клубу в зраді волинського футболу та закликав "критиканів" не критикувати починання народного депутата Ігоря Палиці, якого називають власником ФК "Волинь".

"Так, але нині він відверто зраджує наш волинський футбол. Існують фінансові проблеми, бо інвестор бачить непевність у клубі, пов’язану із діяльністю Столяра. Набридло також читати цей бруд в ЗМІ про конфлікти в клубі. Уявімо, що внаслідок сьогоднішніх проблем ми вилетимо із УПЛ і в нас не буде дубля, U-19, нормальної основи?.. Розламати легко, а побудувати – важко.

Мені ще закидають те, що я чомусь віддав голоси Палиці під час виборів у Верховну Раду. Але коли я порівняв свій потенціал та програму із тими, які запропонував Ігор Петрович… Він заснував чудовий фонд, який зробив стільки хороших справ. Всі разом взяті волинські бізнесмени і політики не зробили стільки доброго, скільки за два роки зробив Палиця в Луцьку, зокрема в спорті. І це тільки початок, бо знаю, скільки в нього планів ще є. Переконливо прошу критиканів – припніть язики і не критикуйте починання Палиці", - мовив тренер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кварц, займайся футболом, а не підтанцьовуй під Палицею. ти поводиш себе як прислуга олігарха. бридко читати твої коментарі. а те що Палиця зробив для себе і для Луцька і так чудово видно. ти захищаєш тушку, зрадника і просто ненажерливого олігарха, якому накласти на лучан.
Відповісти
Ех, Віталій Володимирович! Хіба так можна??? Скільки Вася для Вас зробив? А Ви його кинули, як шкарпетки непотрібні... Як воно, під Палицею?
Відповісти
Якщо і Кварц з палкою не добитою, то напевно Волині ппц(((
Відповісти
Кварц под Палице лег. А то, что Палица кинул Столяра так ему вообще побоку, несмотря на то, что Столяр для Кварца сделал.
Відповісти
Да смокчи теперь у своего Палицы бездарь.
Відповісти
З інтерв"ю Кварцяного можна зробити висновок, що він за гарні гроші став адвокатом Палиці і Волині.. Облив брудом колишнього шефа, відсутність фінансування і пошук нових гравців за кордонов виправдовує непорядністю агентів і відсутністю патріотизму.. Був про нього вищої думки..
Відповісти
Невдячний паяц....
Відповісти
от тіки забув Кварцяний згадати, щоСтоляр напозичався грошей в людей, пооформлював кредити під заставу їхнього майна і по 5 років не отдає гроші, а людей пресують банки. Кажуть що і сам тренер позичив Столяру.так шо,"антипалицюкісти", не все так просто.
Відповісти
Волиняка,може напишеш в кого напозичався?Чи знов сплетні збираєш?
Відповісти
Пане Кварцяний,може вже забув,що то саме Столяр його і нашу "Волинь" з гівна витягнув.Розбудував стадіон,розвивав дитячий футбол.Може шановний ви не памятаєте,як за спиною Столяра продавали матчі(попитайте хто забажає колишніх гравців) і крали гроші з зарплатні гравців на добудову вашого будиночка?Коли ви пішли з "Волині" думали що всі клуби світу вас запросять до себе,але нікому ваш придуркуватий характер виявився непотрібним:)Ось і приповзли назад до Палиці просити милостиню:)Нікчема...
Відповісти
Кварцу треба гроші, вот він і "лягає" де вони ніби є. ніби.
Відповісти
Була у нас команда звалася волинь,продалася політикам серденько болить.
Відповісти
Пане Кварцяний все забув,не соромно проти Столяра компромат збирати,а може пора проти Вас коментарі вже давати (Я заработал благодаря Столяру столько что хватит моим правнукам).Хто який патріот люди розберуться.Ганьба Кварцяному!!!!!!!!!!
Відповісти
http://vk.com/vitaly_kvartsyanyy
Відповісти
Офіціфна група Віталія Кварцяного
Відповісти
Останні новини
Кварцяний закликає президента ФК «Волинь» не «лити бруд» на клуб
11 червень, 2013, 09:39