Куди піти у вихідні: 3-5 лютого

Куди піти у вихідні: 3-5 лютого
Головною і наймасовішою подією цих вихідних стане зустріч випускників. Адже саме у першу суботу лютого колишні однокласники традиційно зустрічаються спочатку за шкільними партами, а згодом у кафе чи ресторанах. Подивитися один на одного, побачити як хто змінився, чого досяг буде де, адже чимало закладів пропонують розважальні тематичні програми.

Тих же, хто шкільною ностальгією не страждає, – чекають концерти джазменів, кумедне і серйозне кіно, пісні і танці.

Копійкове диско, зірка «X-фактору», королі танців

У нічному клубі «Золото» у суботу 3 лютого погуляти можна за одну копійку. Враховуючи фінансову кризу, організатори вирішили, що вхід потрібно значно здешевити. Принаймні, на одну ніч.

Не зважаючи на заявлену дешевизну, гостей розважатимуть досвідчені недешеві резиденти клубу – ді-джеї Маяк і Дастін. Роль ведучого виконає МС Ясень.

Клуб «Метро» 3 лютого запрошує на Goodlife Party. Головним гостем і родзинкою вечора буде виступ артиста Андрія-«Я вас не чую»-Мацевка, героя телевізійного шоу «X-фактор».

Допомагатимуть гостю розважати аудиторію ді-джеї Dustin, Subside, спеціальний гість з Польщі MR BARTO та MC Ясень. Окрім цього протягом вечора виступить комедійний дует «Біба і Боба», до якого входять коміки Коля «Кутуньйо» і Андрій Ростиславович «будь ласочка».

Гостям обіцяють 15-кілограмовий торт та святковий феєрверк. Вхід коштуватиме 30 гривень.

У суботу клуб «Золото» пропонує охочим показати, який з них танцюрист. На вечірці 4 лютого відбудеться змагання на найкращого клубного танцюриста. Резидентами ночі заявлені ді-джеї Jenya Shock, Mayak, а з мікрофоном юрбу заводитиме MC FenOm. Вхід для дівчат коштує 30 гривень, для чоловіків – 40 гривень.

У клубі Hollywood у суботу 4 лютого гратимуть дискотеку у стилі 90-тих. Музика останнього десятиліття 20 сторіччя звучатиме як в оригіналі, так і в реміксах ді-джеїв. Потурбуються про це резиденти клубу ді-джеї Pioneer та P.L.U.R. Вхід коштуватиме 50 гривень.

Зануритися у ретро-музику пропонує цієї п’ятниці, 3 лютого, пивний клуб «Оболонь». Адже тут крутитимуть пісні від 60-х років минулого століття. Вхід на дискотеку «Танці на палубі Кораблика» коштуватиме 30 гривень.

Назад до школи, вперед у клуби

У першу суботу лютого, завтра, за традицією відбудуться зустрічі випускників. Поностальгувати за школою пропонує нічний клуб «Метро». Випускників розважатимуть ді-джеї Jenya Shock та Witness. За мікрофоном MC Rio. Вхід для хлопців становиться 35 гривень, для дівчат до 23:00 безкоштовно.
Якщо ж ви прийдете у шкільній формі – вхід буде безкоштовним протягом усієї ночі.

Порозважатися разом зі своїми шкільними друзями, згадати вчителів і уроки запрошує клуб «Оболонь». У програмі веселе спілкування та дискотека. Вхід вартує 40 гривень.

Потанцювати, поговорити і поспівати випускникам можна буде і у Seven Show Bar. Караоке, конкурси, танці вартують 70 гривень.

Показати власні вокальні здібності своїм старим друзям, поринути у феєрію шкільних років, спогади про перше кохання і про одні з найкращих часів за партою у стінах рідної школи пропонує караоке-клуб Sinatra. Вартість вхідного квитка – 40 гривень.

А клуб «Ріо» обіцяє створити справжню атмосферу шкільних часів. У програмі конкурси, тематична музика, учитель-ведучий та звабливі учениці. Вхід коштує 35 гривень.

Джаз, блюз і фанк

У пивному клубі «Оболонь» у неділю, 5 січня виступатиме ковельсько-луцький гурт «Пластилін». Команда відома луцьким любителям джазу, адже вони неодноразово виступали на тематичних фестивалях. Гурт грає мелодійний джаз та енергійний поп-рок. Вхідний квиток вартує 30 гривень.

Концертний вікенд подарує пивний клуб «Майдан». Наприклад, у п’ятницю виступатиме відомий у Луцьку рок-гурт «Чорні черешні». На чолі з фронтменом Юрієм Поліщуком команда рокерів подарує власне живе виконання легендарних всесвітніх хітів та звичайно авторські шлягери. Ціна на вхід – 30 гривень.

Послухати команду King Size можна буде у неділю в клубі «Майдан». Вхід коштує 25 гривень.

М’який та мелодійний, точний і ритмічний джаз, фанк і рок-н-рол від тріо Макса Ватутіна лунатиме у «Майдані» у суботу, 4 лютого. Молода, однак вже досить досвідчена команда не раз виступала у Луцьку, має власний стиль і не боїться експериментувати, дивуючи меломанів. Вхідний квиток коштує 40 гривень.

Кінь Спілберга, вібратори-першопрохідці та пінгвіни Джима Керрі

У кінокомплексі «Адреналін» у ці вихідні - прем’єра фільму режисера Стівена Спілберга «Бойовий кінь». У основі стрічки – історія дружби вояка Альберта та його коня Джої. Події відбуваються під час Першої світової війни у Франції. Автори стрічик обіцяють і воєнний драматизм, і зворушливу сентиментальність, і масштабність картин війни. Сенси о 11:10, 13:55, 18:30, ціна квитка 30-45 гривень.

Комедію «Джек і Джил» Деніса Дугана показуватимуть о 9:20, 16:40, 21:15, 22:55. Джек і Джил, (обох грає Адам Сендлер) – двійнята. Вони живуть спокійно та щасливо на відстані. Втім Джил вирішує погостювати деякий час у братика, відтак перевертає його життя з ніг на голову. У стрічці, окрім Сендлера, знялися Кеті Холмс та Аль Пачіно. Ціна квитків 25-45 гривень.

Комедія «Дорослі іграшки» - іронічна розповідь про винахід пристрою-вібратора, який повинен задовольняти інтимні потреби жінок та лікувати від істерії. У стрічці головний герой лікар, роль якого виконує актор Хью Денсі, вирішує замінити інтимний масаж електроприбором і вилікувати усі жіночі недуги. Сеанс о 18:25 та 22:15, вартість квитка 25-35 гривень.

Сімейну комедію «Пінгвіни містера Поппера» з Джимом Керрі критики вже називають одною з найвеселіших стрічок 2011 року. За сюжетом головному герою – агенту з нерухомості Тому Попперу дістається незвичний спадок – шестеро пінгвінів.

Тварини починають жити в холодильнику свого нового господаря. Пінгвіни кардинально змінюють життя Тома, а головне – допомагають головному герою налагодити стосунки з дітьми. Кіно показуватимуть о 14:40 за 20-30 гривень.

Також у «Андреналіні» показуватимуть бойовик «Ігри кілерів» (сеанси: 16:30, 20:20; вартість квитка – 20-35 гривень), фільм жахів «Інший світ. Пробудження» (сеанси: 14:50, 18:40, 22:30, вартість квитка – 20-55 гривень) та комедію «Ржевський проти Наполеона 3D» (сеанси: 9:05, 11:00, 12:55, 16:45, 20:35, вартість квитка – 25-50 гривень).

Для дітей крутитимуть анімаційні фільми «Зоряні собаки білка і Стрілка» у 3D-форматі (сеанс о 9:10. Вартість квитка 15-20 гривень), «Тачки-2» (сеанс 12:50, вартість квитка 15-20 гривень) та «Кунг-фу Панда-2» у 3D (сеанс об 11:00, вартість квитка 15-20 гривень). Детальніше ознайомитися з цими стрічками можна у попередніх оглядах.

Театр

У суботу, 4 лютого у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка показуватимуть веселу трагедію «Криза». Події розгортаються в сучасній Україні, у родині, в якій наступає криза: фінансова, душевна, родинна.

У неділю, 5 лютого, актори театру гратимуть класичну виставу за твором Івана Карпенка-Карого «Безталанна». У драмі показана історія кохання, зради, людських помилок і справжньої життєвої драми, що відбувається через людську гординю, егоїзм та невміння прощати. Вистави починаються о 18:00, а ціна квитків становиться від 10 до 30 гривень.

Для дітей у неділю о 12:00 гратимуть вертеп «Різдвяна казка».

А у Волинському театрі ляльок ставитимуть п’єсу «Бджілка». Початок опівдні. Вартість квитків – 8-15 гривень.

НА ТИЖНІ

6.02.2012. Клуб «Голівуд», «Бармен шоу» з нагоди професійно свята. Всім барменам вхід вільний (при наявності документа). Решта – 50 гривень.

7.02.2012. Концерт Тамари Гварцителі. Місце проведення – Волинський облмуздрамтеатр. Ціна квитків – 200-500 гривень. Початок – 19:00.

8.02.2012. Дискотека для студентів. Місце проведення – клуб «Метро». Вхід за наявності квитка – безкоштовно. Решті – 30 гривень.

9.02.2012. Драма «Дуже проста історія». Місце проведення - Волинський облмуздрамтеатр. Ціна квитків – 10-30 гривень. Початок – 18:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще краще вдома на дивані з чашкою гарячого чайку!
Відповісти
Останні новини
Куди піти у вихідні: 3-5 лютого
03 лютий, 2012, 11:27