Екіпірування для мопеда, скутера, мотоцикла*

Екіпірування для мопеда, скутера, мотоцикла*
Існує багато тих людей, що більше полюбляють двоколісний вид транспорту, а саме мопеди, скутери та мотоцикли, які часто є набагато мобільнішими та проворнішими. Для того, щоб відчувати себе справжнім наїзником, потрібно повністю відчувати свого залізного коня, розуміти, що він у хорошому стані, як з естетичної, так і з технічної сторони.

У випадках, коли його потрібно трошки підлатати, замінити якісь деталі, зробити цікавішим зовнішній вигляд або зовсім його обновити, потрібно звертатися до спеціалізованих магазинів, які не так просто знайти. Щоб не витрачати ваші сили та час, інтернет-магазин yurimota.com.ua завжди готовий до ваших послуг, при цьому їхні ціни більш ніж доступні.

Екіпірування для мопеда, скутера, мотоцикла

Дуже часто на дорогах можна зустріти людей на мопедах та скутерах, що не мають зовсім ніякого екіпірування. Пояснюють вони це тим, що такі види двоколісного транспорту не розвивають занадто великої швидкості, на відміну від мотоцикла.

Необхідно сказати, що у більшості сучасних мопедів максимальна швидкість може досягати 90 км/год, що є достатньою для того, аби у разі аварії, отримати досить тяжкі травми. І навіть ті люди, що на всі 100% впевненні у своїй вправності та майстерній їзді, не можуть буду впевнені в інших учасниках дорожнього руху.

Тому завжди необхідно бути захищеним, а тим паче голова. Краще перестрахуватися та надіти шолом, аніж потім усе життя жаліти, що не зробив цього.

Тема екіпірування для мотоциклів взагалі не обговорюється, тому що взагалі краще не сідати на мотоцикл хоча б без мінімального захисту.

Яке існує екіпірування

• Шолом.
Цей предмет є основним серед усього захисного одягу. Його виготовляють різноманітних видів, залежать які від функціональності і ступеню надійності. Багато сучасних шоломів мають красивий вигляд, антибактеріальну та антиалергенну прокладки, деякі моделі мають вбудовану гарнітуру, яка дозволяє розмовляти по телефону та слухати музику, не знімаючи шолому.
• Мотокуртка.
Така спеціальна куртка захищає шию, живіт, спину та груди мотоцикліста. Вона робиться утепленою та захищає від різних погодних умов.
• Мотоштани.
Особливостями мотоштанів є кевларові вставки в області сідниць, колін та стегон, які захищають мотоцикліста, а ось для його комфорту в області паху, попереку та колін мають бути вставлені стрейчеві елементи.
• Моторукавиці.
Вони мають різні варіації та види, але основною їх функцією є захист суглобів та долонь.
• Мотовзуття.
Для того, щоб правильно вибрати взуття, необхідно враховувати, на якому виді двоколісного транспорту ви будете їздити та за яких умов. Воно ділиться на спортивне, позашляхове та міське.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.