На Волині жінка зарубала чоловіка

На Волині жінка зарубала чоловіка
40-річна мешканка села Паридуби Старовижівського району вбила свого чоловіка, який постійно знущався над нею та дітьми, навіть стріляв у них.

Суд виніс вирок ‒ 4 роки і 2 місяці позбавлення волі, ‒ пише Волинь-нова.

Того літнього дня глава сім’ї влаштував вдома черговий дебош. Спочатку побив сина, потім вдарив дружину. Після цього вона і вирішила помститись. Заманила його до хати-пустки, що стояла край села, і біля неї вдарила чоловіка сокирою. Після цього до тіла прив’язала бетонний блок і скинула у стару криницю. У вересні односельчани виявили труп загиблого.

Старовижівський районний суд виніс вирок. Врахувавши пом’якшуючі обставини ‒ те, що жінка вчинила злочин у стані сильного душевного хвилювання, її засуджено на 4 роки і 2 місяці позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де був дільничний? де був сільскьй голова? де була служба у справах неповнолітніх? От їх усіх треба теж покарати, бо вбивство не метод вирішення...
Відповісти
Для роздумів про такі новини http://www.youtube.com/watch?v=vdFy_eLIaXk&feature=youtu.be
Відповісти
А всім було байдуже що відбувалося у нашій хаті... Я старша дочка і все як пишуть це лише поверхнево... Всі знали але ніхто не втручався я сама не одноразово викликала міліцію до батька але ті йього навіть не затримували хоть і бачили що мама вся в синцях і крові... В дитинстві цей нелюд мене бив стріляв по мені і саме більше мені запам'яталося як він мене топив в гнаівці як мого меншого братика якому було всього 1 місяць виніс і положив на сніг в лютому місяці... А всі тільки і можуть зараз засуджувати мою маму якби не вона то може мене вже і живою не було...
Відповісти
Останні новини
На Волині жінка зарубала чоловіка
11 червень, 2013, 13:09