Автомобільні підсилювачі звуку*

Автомобільні підсилювачі звуку*
Переважна більшість водіїв під час руху вмикають музику та слухають свої улюблені пісні. Для цього всі сучасні автомобілі обладнані магнітолами. Але не всіх власників автомобілів задовольняє потужність стандартних автомагнітол та якість звуку, і вони застосовують прилади, які можуть ці показники вдосконалити – автопідсилювачі. Купити якісний автомобільний підсилювач можна в інтернет-гіпермаркеті Abo.ua, якщо відвідати сторінку https://abo.ua/avtousiliteli/.

Сучасні автопідсилювачі

В наші часи власник авто має можливість обирати собі модель автопідсилювача з багатьох видів пристроїв, що їх випускають різні виробники. Є підсилювачі-моноблоки (з одним каналом), є пристрої багатоканальні (може бути до восьми каналів). Популярністю серед споживачів користуються вироби таких компаній, як Mystery, Blaupunkt та інші.

Важливим показником є потужність пристрою. Головну увагу треба звернути на номінальну потужність – підсилювач треба обирати такий, у якого цей показник перевищує потужність колонок у авто на 20-30%. Багато залежить також від амплітудно-частотної характеристики підсилювача. Аби мати достойну якість звука, рекомендовано вибирати прилади, які мають частотний діапазон від двадцяти герц до двадцяти кілогерц. Треба також оцінити і інші параметри. Так, на якість звучання впливає величина співвідношення сигналу та шуму. Цей показник має бути не нижче 95 дБ. Якщо автопідсилювач використовується для коаксіальних або компонентних динаміків, треба, щоб коефіцієнт нелінійних спотворень був якомога меншим.

Автопідсилювачі та інші товари з магазину Abo.ua

Багато моделей автомобільних підсилювачів мають додаткові функції, що підвищують і якість звуку, і зручність управління приладом. Деякі дорогі моделі мають еквалайзер, з допомогою якого можна встановити бажані амплітудно-частотні налаштування. Є підсилювачі, які мають кроссовер – фільтри високих та низьких частот. Є моделі з виносним регулятором баса, і т.д. В каталозі інтернет-гіпермаркету Abo.ua можна знайти більш ніж 40 різноманітних моделей, ціна яких починається від 1300 грн. Але по-справжньому якісний прилад коштує приблизно 4 тис. грн.

Крім цього виду виробів, магазин пропонує покупцям величезний вибір товарів, що відносяться до різних категорій. В дуже широкому обсязі представлений інструмент – електричний, пневматичний, ручний. Електричні інструменти є у варіантах живлення від мережі або від акумуляторів. У продажу також зварювальні апарати, сантехнічне та опалювальне обладнання, товари для садових та городніх робіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.