Де придбати якісні шини, не виходячи з дому?*

Де придбати якісні шини, не виходячи з дому?*
Покупка шин – довгий і клопіткий процес. Чому? Від того, наскільки якісними, надійними будуть шини, залежить не лише безпека автовласника та його пасажирів, а й інших учасників дорожнього руху. Разом з тим, шини впливають на маневреність автомобіля, його керованість, можливість гальмування в складних погодних умовах. Але як обрати якісні шини серед такого значного асортименту? У цьому випадку найкраще довіряти досвідченим виробникам, до переліку яких сьогодні входять: Michelin, NokianGoodyear, Toyo, Premiorri, Yokohama, Hankook, Dunlop, Rosava, Bridgestone та інші. До того ж, шини від всіх цих брендів тепер можна придбати і в нашій країні, відвідавши інтернет-магазин TireShop.

В чому переваги такої співпраці?

Уже на протязі багатьох років компанія «TireShop» розвивається у шинному бізнесі, а тому може запропонувати не лише значний перелік якісних шин, дисків, а й професійну консультацію з підбору покришок, послуги професійного монтажу та швидку доставку замовлення в інші міста. Крім цього, додатковим бонусом такої співпраці стане можливість зберігання ваших шин поза сезоном в спеціально підготовлених приміщеннях, з дотриманням температурних режимів.

На що звернути увагу, обираючи шини?

• Період експлуатації. Ні для кого не секрет, що всі шини поділяються на літні, зимові та всесезонні. Зрозуміло, що зимові моделі краще не використовувати влітку, і навпаки. Що стосується всесезонних шин, то це ідеальний варіант для тих, хто хоче зекономити. Однак, варто пам’ятати, що такі шини не призначені для агресивної їзди, бездоріжжя та швидко зношуються в регіонах з вираженою сезонністю.
• Параметри шин. До цього переліку входять: ширина, висота профілю шини та діаметр бортового кільця. Для того, щоб підібрати ідеальний розмір шин, варто заглянути в інструкцію з експлуатації вашого авто.
• Максимальне навантаження. Кожна шина має здатність витримувати на собі певну, обмежену вагу автомобіля та пасажирів. Цей показник являється важливим параметром шини та позначається цифрами. Разом з тим, в залежності від сфери застосування, шини поділяють на легкові, вантажні, легковантажні та спеціалізовані.
• Максимальна швидкість. Всі шини мають свій індекс безпечної швидкості, який вказує межу в кілометрах за годину, до якої можна експлуатувати шину.
• Тип протектора. З типом малюнку протектора шини можуть бути симетричні та асиметричні. Що стосується асиметричних шин, то вони мають вищий індекс швидкості та краще щеплення на мокрій поверхні. У свою чергу, симетричні шини коштують дешевше, однак дещо гірше «поводяться» на поворотах та при різкому гальмуванні.

І це далеко не весь перелік критеріїв, які варто враховувати, купуючи шини. Якщо ж ви не впевнені у рівні свого професіоналізму в цій сфері, то на допомогу прийдуть онлайн-конструктори з підбору шин або консультації кваліфікованих фахівців, які займаються реалізацією «автомобільного взуття». Ну а зекономити на покупці допоможе співпраця з прямим постачальником відомих брендів у нашій країні. Не забувайте запитувати про акції та бонуси для клієнтів сервісу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де придбати якісні шини, не виходячи з дому?*
04 січень, 2020, 20:31
Біля Луцька згоріло авто
04 січень, 2020, 19:03