На що беруть кредит українці? Статистика FIN 32*

На що беруть кредит українці? Статистика FIN 32*
Якщо не вистачає грошей до зарплати, не варто позичати у знайомих. Краще звернутись у надійну мікрофінансову організацію та оформити невеличкий кредит. Займиго – МФО, де чи не найліпші умови займів. Навіть з заплямованою кредитною історією тут можуть дати непогані гроші на карту всього за 10 хвилин.

На що найчастіше беруть кредит

Українці дуже неохоче беруть великі кредити. Як вважають більшість респондентів – це вірний шлях потрапити до боргової ями. Тому займи у банках у сумі більше 15000 гривень зовсім не популярні.

Зате мікрокредити – це зовсім інша річ. За невеликі гроші можна до отримання зарплати дозволити собі дещо. На що зазвичай витрачають гроші українці? Вони дозволяють собі такі витрати:

• На щоденні потреби (до 48% звернень).
• Купівлю побутової техніки (до 18%).
• Ремонт квартири (до 12%).
• Лікування в стаціонарі або на стоматологічні послуги (до 9%).
• На відкриття або розвиток малого бізнесу (до 5% звернень).

Як свідчать численні опитування, українці здебільшого беруть невеличкі кредити у сумі до 5000 гривень. Причина цьому здебільшого велика комісія у більшості МФО. І дуже зрідка на лікування, стоматологічні послуги або розвиток свого малого бізнесу клієнти беруть у кредит суми у обсязі 15000 гривень.

Зовсім інша справа

Але якщо ви оберете для кредитування мікрофінансову організацію Займиго проблеми з погашенням великих відсотків відпадуть. Справа в тому, що тут рівень комесійних найменший. Для новачков, котрі беруть займ уперше відсоткова ставка по кредитах встановлюється на рівні 0,48 – 1%. Для постійних споживачів послуг – не більше 1,5%.

Мало того! Якщо користувач не встигає погасити борги, він завжди зможе розраховувати на пролонгацію. Подовження термінів по виплатам робиться, якщо зарані звернутися до адміністрації МФО.

Отримання кредитів дуже просте. Достатньо пред’явити паспорт громадянина України та внести достовірні дані про себе у спеціальній формі. Отримати будь-яку суму легко ще й тому, що не треба заходити до офісу. Все робиться онлайн.

Як свідчать самі ж клієнти Займиго, на картку гроші надсилаються за короткі 10 хвилин. Але якщо ви хочете зарахувати кредит на банківський рахунок доведеться почекати повного перерахування не менше п’яти днів. Тому будьте уважними, куди ви збираєтесь переводити гроші.

За свідченнями відгуків на сайті перевірка клієнтів, котрі замовляють відповідні суми, зазвичай короткотермінова. Не перебільшує 3 -5 хвилин. Тільки, якщо у клієнта складна кредитна історія, було багато займів та не всі ще погашені (навіть не прострочені), рішення по видачі займу може затягнутися на більш довгий строк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На що беруть кредит українці? Статистика FIN 32*
04 січень, 2020, 23:08