ТОП-7 жанрів кіно*

ТОП-7 жанрів кіно*
У наш час кіноіндустрія розвивається шаленими темпами, адже сучасні технології дають створювати неймовірні спецефекти, реалісти образи та персонажі, а операторська робота завжди у пошуку цікавих кадрів.
У теперішньому світі просто неможливо віднайти людину, яка б не дивилася чи не любила б фільми. Жанровий асортимент настільки широкий, що кожен може знайти те, що припаде йому до душі. А якщо ви досі не вибрали, які фільми вам подобаються, давайте подивимося на ТОП-7 найпопулярніших жанрів кіно.

1. Комедія

Звичайно, список буде очолювати комедія, яка допомагає відволіктися від повсякденних рутинних справ та проблем, зануритися у позитивну та часто трішки дурнувату атмосферу головних героїв. Якщо казати про конкретні фільми у цьому жанрі, то одними з кращих та найпопулярніших є фільми за участю Джима Керрі, що бездоганно перетворюється з одного образу в другий.

2. Фантастика

Фантастика стала набагато популярнішою тоді, коли на ринок прийшли фільми всесвітів Marvel та DC, комікси яких ще до цього стали культовими. Дивлячись такі фільми завжди хочеться вірити в те, що у будь-якій небезпечній ситуації нізвідки з’явиться фантастичний супергерой, та врятує нас, а потім увесь світ.

3. Жахи

Такий жанр кіно популярний тому, що ми через екран можемо полоскотати собі нерви, підняти рівень адреналіну навіть не виходячи з кімнати. Але такі фільми не рекомендується дивитися всім, адже там присутні сцени та моменти, що дійсно можуть негативно вплинути на психіку людини, у якої вона слабка.

4. Бойовик

Бойовики, особливо сучасні, просто не можуть не захоплювати, адже кількість та якість спецефектів вражає, а епічніть сцен не відпускає від екрану телевізора. Там часто розповідається про таких супергероїв, яких дійсно є ймовірність зустріти у реальному світі.

5. Мелодрами

Фільми про ревнощі і зради, нерозділене кохання, втрачених дітей та інші перепитії життя тримають нас до останнього, адже часто у нас виникає відчуття жалю, співчуття та співпереживання до героїв. Ну і, звичайно, буває такий настрій, коли хочеться сісти й поплакати, а з такими фільмами сльози просто гарантовані.

6. Містика

Коли хочеться вірити у щось містичне, але життя не дає таких ситуацій, можуть допомогти фільми у жанрі містика, де присутні привиди, чаклуни й відьми, інша нечисть. Цей жанр часто навіює щось таємниче та сховане від простого людського ока.

7. Детектив

І закінчує наш рейтинг детектив, який протягом усього фільму втягує нас у ту нерозгадану загадку. Ми намагаємося помітити найменші дивні деталі та самостійно дати їм пояснення, висовуючи власні теорії. А найвидатнішим детективом кіно, й не тільки кіно, являється Шерлок Холмс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.