В Україні перевіряють ще 10 людей на новий коронавірус

В Україні перевіряють ще 10 людей на новий коронавірус
В лабораторії Міністерства охорони здоров'я досліджується ще 10 біологічних зразків на наявність нової коронавірусної інфекції.

Про це заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомив у рамках зустрічі президента Володимира Зеленського з евакуйованими з Китаю українцями та іноземцями, які перебували в обсервації в медичному центрі у Нових Санжарах Полтавської області, - передає УНІАН.

За словами Ляшка, в інфікованого коронавірусом жителя Чернівців стан стабільний.

«З усіма контактними працюють місцеві епідеміологи, вони також перебувають під медико-санітарним спостереженням», - зауважив він.

«Додатково у нас досліджується в лабораторії ще близько 10 зразків, в яких по клінічних симптомах може бути підозра на коронавірусну інфекцію. Ми не будемо говорити про діагноз, поки в нас не буде чіткого підтвердження з лабораторії, яка в нас сертифікована та працює на сертифікованих тестах», - наголосив Ляшко.

Нагадаємо, що 3 березня було підтверджено перший в Україні випадок коронавірусу – у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії до Чернівців. Медики госпіталізували чоловіка, а його дружина перебувала вдома. Згодом через протести сусідів жінка погодилась на обсервацію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні перевіряють ще 10 людей на новий коронавірус
05 березень, 2020, 13:55