У пасажирські потяги повертають поліцейський супровід

У пасажирські потяги повертають поліцейський супровід
В рамках пілотного проєкту Укрзалізниця спільно з Національною поліцією України організували супровід працівниками поліції пасажирських поїздів. Зокрема, № 122/121 Миколаїв — Київ — Рівне та № 24/23 Одеса — Москва.

Ці поїзди були обрані для пілотного проєкту через найбільшу кількість зафіксованих правопорушень, – повідомляють на сайті Укрзалізниці.

«У межах реалізації стратегічної програми «Назустріч клієнту», що має на меті поліпшення якості послуг на залізничному транспорті, Укрзалізниця імплементує план заходів із підвищення безпеки пасажирів у поїздах та на вокзалах. Розвиток співпраці з Національною поліцією є важливою складовою», — прокоментував член правління компанії Марчін Целеєвський.

Варто зазначити, що в період 21-27 лютого цього року, за даними поліції, складено 27 адміністративних постанов за ст. 175 ч. 1 (заборона куріння), 3 адміністративні постанови за ст. 178 ч. 1 (про заборону вживання алкогольних напоїв), 25 осіб отримали усні попередження.

Також 27 лютого 2020 року під час слідування поїзда № 24/23 Одеса — Москва працівники поліції успішно попередили пограбування пасажира та затримали підозрюваного.

Наразі Укрзалізниця та Національна поліція працюють над спільним планом дій щодо збільшення кількості поїздів, що курсуватимуть у супроводі правоохоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У пасажирські потяги повертають поліцейський супровід
06 березень, 2020, 23:23